Schweinsteiger oltárhoz vezeti a szépséges szerb teniszezőt

Schweinsteiger oltárhoz vezeti a szépséges szerb teniszezőt

Újabb sztárlagzi van készülőben, hiszen a német válogatott világbajnok középpályása másfél éves kapcsolat után elveszi feleségül a korábbi világelső szerb teniszezőt, Ana Ivanovicot.

Vélhetően nehéz lesz eldöntenie a Schweinsteiger családnak, hogy idén nyáron a labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egy családi esemény lesz-e a legemlékezetesebb pillanat a számukra. Ugyanis a friss Australian Open-győztes német Angelique Kerber a Bild egyik riporterének elárulta, hogy a jegyben járó Bastian Schweinsteiger és a korábbi világelső teniszező, a szerb Ana Ivanovic a kontinensviadalt követően összeházasodik.

Hírdetés

A német lap úgy tudja, az esküvő helyszíne még vitatott, ám az biztos, hogy vagy Spanyolországban, vagy pedig Szerbiában mondja ki a két sztársportoló egymásnak a boldogító igent.

Sőt néhány meghívott neve sem titok már, és a teniszezők világából Kerberen kívül ott lehet Novak Djokovic és Andy Murray, míg a focisták közül leginkább a Bayern München és a német válogatott játékosai számíthatnak elsősorban meghívóra.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »