Schumacher ügyvédje: Nem, nem tud újra járni

Schumacher ügyvédje: Nem, nem tud újra járni

A Bunte bulvárhetilap Michael Schumacher egy meg nem nevezett barátjára hivatkozva írt arról, hogy a 47 éves korábbi versenyző képes volt megtenni néhány lépést. A család perelt.

Michael Schumacher nem tud járni, és még kezelőorvosok segítségével is képtelen lábra állni – állította a bíróságon a Formula 1-pilóta ügyvédje, Felix Damm, miután pert indítottak a Bunte ellen. A magazin azt állította egy meg nem nevezett barátra hivatkozva, hogy a sportoló meg tudott tenni néhány lépést. Újra tud járni – ezzel a címmel számolt be értesüléseiről tavaly decemberben a Bunte. A meg nem nevezett barát azt állította, hogy a versenyző fel tudta emelni egyik karját, és hogy bár nagyon lesoványodott, kezelőorvosai segítségével meg tudott tenni néhány lépést.

Felelőtlen dolog volt erről írni – állította a sportoló menedzsere, Sabine Kehm. Hozzátette, a sérülések komoly voltát tekintve a magánszféra nagyon fontos lenne Schumacher számára, az ilyen cikkek pedig ezt nem segítik elő. Ráadásul hamis reményt keltenek számos érintettben is – mondta Kehm.

A Bunte-perben jövő hónapban várható ítélet.

Schumachert 2013 decemberében érte baleset, miközben az Alpokban síelt. Hat hónapra kómába esett, azóta is svájci otthonában kezelik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »