Salvini: „Soros nem kívánatos személy lesz Olaszországban”

Salvini: „Soros nem kívánatos személy lesz Olaszországban”

CORRIERE DELLA SERA

/Hölgyeim, Uraim, az év egyik nagy hírét tette ki a befolyását és példányszámát is tekintve vezető olasz lap ma 16:23-kor/

Mivel a szöveg, hm…, oly „durva”, több helyen idézőjelbe tett fordítást olvashatnak – nehogy azt higgyék, hogy túlzásokkal fűszerezett ismertetést olvasnak.

„A Facebookon kitett posztján a(z) /Északi/ Líga vezetője dühödten vetette rá magát a magyar származású zsidó mágnásra, azzal vádolva, hogy a migráns barát terv központi szereplője. Majd megismétli választási programját” – kezdődik a cikk.

Hírdetés

„Ismét egy név jelent meg Matteo Salvini ’ellenség’ listáján: George Sorosé, a zsidó származású amerikai pénzemberé, akit a hálózati összeesküvők gyakran helyeznek egy olyan terv középpontjába, amelynek célja, hogy a harmadik világból érkező bevándorlókkal cseréljék fel az európai népeket.”

„Soros és a törvénytelen migránsainak adott milliárdjait kitiltjuk: nem kívánatos személyről (és pénzről) van szó, írta a Líga vezetője, a poszt végén linket adva egy Sorosról szóló cikkre. Ez arról szól, hogy az amerikai pénzember Nyílt Társadalom Alapítványa támogatja Olaszországban az Asgi társaságot (törvényes, bevándorlást támogató társaság), amely gyakran perelt pereskedőket vagy közép-jobboldali polgármestereket, akik migráns ellenes rendeleteket fogadtak el.”

Salvini ezután  kifejezte csodálatát „Ausztria, Lengyelország, Oroszország és Magyarország iránt”, mert ezek az országok tudják, miként kell megvédeni határaikat és kultúrájukat.

„Magyarország és az Orbán-kormány hosszú ideje áll háborúban Soros ellen, nyilvános kampánnyal kifejezve, hogy Soros nem kívánatos személyiség és megvádolva, hogy olyan terv életre keltője, amely Európa gazdasági és politikai rendjét bevándorlással akarja aláásni.”

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »