Sadiq Khan: „A terror a nagyvárosi élet része” – Infowars: Kivéve Budapesten

Sadiq Khan: „A terror a nagyvárosi élet része” – Infowars: Kivéve Budapesten

Már csak kapkodjuk a fejünket a hirtelen mérgessé vált drága jó „transzatlanti” szerelem fordulatai láttán.

A hónapok alatt neokon szteroidok megcsípte LMP-társvezér Szél Bernadett, John McCain magyar hangja, a neokon szteroidokon edződő LMP társvezér az illiberális amerikai elnök ellen rikácsol a budapesti amerikai nagykövetség előtt, két tucat híve szórakoztatására. Donald Trump froclizza Sadiq Khant, a londoni főpolgármestert, aki visszalő? Abszurd dráma vagy abszurd bohózat, netán a kettő keveréke?

A világ úgy változik, mint egy dupla sebességű színváltásra kapcsolt formaegyes kaméleon. Az USA-ban most zárult Bilderberg konferencia résztvevői arról tanácskoznak, miért erősödik a populizmus és az információs háború? Nézzenek e titokzatoskodók a tükörbe, ajánlja nekik egyként a fősodratú (!) Guardian és a messze nem fősodratú, de annak ellenére nagyon népszerű amerikai Infowars. Mely utóbbi nagyon odavágott Sadiq Khannak. Öt sorban.

Az elsőben idézi a londoni merényletek után magát továbbra is oly bölcsnek és liberálisnak mutató muzulmán főpolgit azzal a nem éppen mindenkit megnyugtató kijelentéssel, hogy „a terrorizmus szerves része a nagyvárosi létnek”.

Infowars: „Kivéve, ha Tokióban, Budapesten, Prágában, Varsóban él valaki”.

Harmadik sor: „Vagy bármely más olyan nagyvárosban, amely híján van az óriási muszlim lakosságnak”.

Negyedik sor: „Minél több a muzulmán, annál nagyobb a terrorprobléma. Tény.”

Hírdetés

Ötödik: „Ez nem mehet tovább.”

Amire e címmel írt cikkével kontráz rá a szintén amerikai World News Daily „Nincsenek menekültek, nincs terror Lengyelországban és Magyarországon”.
A cikk így kezdődik: „Csupán napokkal azután, hogy az iszlám terror lecsapott Manchesterre, Beata Szydlo lengyel miniszterelnök a parlamentben megismételte ellenállását azzal szemben, hogy migránsokat fogadjon be. Kijelentését a hét végén Londonban elkövetett másik terrortámadás követte”.

Az Európai Unió felszólította Varsót, fogadjon be több mint hatezer menedékkérőt, mert ellenkező esetben gazdasági szankcióknak néz elébe.
Szydlo közvetlen kapcsolatot állított fel a terrorizmus és az EU migrációs politikája között azzal, hogy „lehetetlen a kettő nem összekötése”.

Mariusz Blaszczak lengyel belügyminiszter a migránsok fenyegetését „sokkal rosszabbnak” nevezte, mint az uniós szankciók fenyegetését és azt mondta, a tömeges migránshullámok „Lengyelország és a lengyelek biztonságát” sérti.

Ryszard Czarnecki, egy másik lengyel miniszter még tovább ment. Azt mondta, Lengyelországot csak egyetlen módon lehet megvédeni a terrortámadásoktól: ha nem enged belépni muzulmánokat az országba.

Majd ezt írja: Orbán Viktor a migránsokat „méregnek” nevezte és kijelentette, „minden egyes migráns a közbiztonság és a terrorelkövetés kockázatát jelenti”.
A cikk ezután a magyar miniszterelnök több, hasonló kijelentéséből idéz, majd ez a mondat következik:

„Lengyelország és Magyarország Európában a két legkorlátozóbb ország, ami a túlnyomó részben muzulmán migránsok befogadását illeti, és egyiknél sem követtek el jelentősebb terrortámadást az elmúlt években.”

A zárómondat, amelyet trombitával érdemes idézni: „Ha Trump elnök Ted Mallochot nevezi ki EU nagykövetének, alig kérdéses, hogy olyan euroszkeptikusok mellé sorakozik, mint Orbán és Szydlo az EU olyan keményvonalasaival szemben, mint Emmanuel Macron és Angela Merkel.”

Azoknak pedig, akik arra gondolnak, lapunkat az iszlámgyűlölet és nem a tárgyilagosság vezényli, teljes egyetértéssel idézzük Sheikh Mohammad Tawhidit, az ausztráliai Adelaide-ben élő iráni síita imámot, akit a jobboldali amerikai Breitbart idéz emígyen: „A londoni terrortámadás oka a féktelen multikulturalizmus”.

És: „A baloldal azt akarja velünk elhitetni, hogy a terrorizmus a munkanélküliség eredménye. De mióta robbantják fel magukat emberek azért, mert nincs munkájuk?” Nem kellene George Soros következő uniós fellépésénél vitapartnernek meghívni Tawhidi imámot? Már csak azért is, hogy Soros ne szónokoljon egymaga vetélytárs nélkül, mint ahogyan ez Sztálin idején volt szokás.


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »