Ruhát parancsoltak a nudistákra, mert zavarja a kontinensfoglalókat

Rémálommá változott egy nudista kolónia élete Németországban – a melléjük épülő, kizárólag férfiakat elszállásoló menekültszálló 112 lakója miatt megfosztották őket a mezítelenséghez való joguktól, amely a társaság lételeme – írja a Daily Mail és a Telegraph.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A 400 tagú Nudista Klub (Familiensport-und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg) tagjai már akkor felháborodásuknak adtak hangot, mikor először megemlítették nekik a központ létrehozását, és azonnal időpontot kértek a helyi tanácstól.

A válaszra nem kellett sokat várniuk: a tanácstól arab, farszi és albán nyelvű szórólapokat kaptak német fürdőzési szokásokról, melyet odaadhatnak a migránsoknak, ha azok netán illetlenül viselkednének velük.

Sétálni lehet, fürdeni viszont tilos meztelenül

A szórólapokon a kilencedik pont azonban egyértelműen leírja, hogy fürdeni csak “fürdésre használatos ruhában” szabad, így búcsút inthetnek nudista fürdős éveiknek. Rejtélyes okokból a pucér sétálást nem tiltották be.

Arra, hogy miért pont egy nudista kolóniánál levő tó túloldalára kellett építeni a menekülttábort, még mindig nem érkezett értelmes magyarázat.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »