Rózsa-Flores Eduardo legjobb barátja a Farkasok kiképzője

A Farkasok kiképzőparancsnoka egy háborús veterán, aki a Bolíviában megölt Rózsa-Flores Eduardo legjobb barátja és harcostársa volt – erről írt az egyik internetes hírportál. A cikk szerint a két jó barát még a mohamedán vallást is felvette, ami miatt a Jobbikban nehezteltek is rá. Dér Zsolt ugyanis Sneider Tamás, a Jobbik alelnökének személyi titkára volt.

A jobbikos rohamosztag, a Farkasok kiképzőparancsnoka egy muszlim háborús veterán! – ezzel a címmel közölt cikket a Ripost.hu. A lap úgy tudja, Dér Zsolt a délszláv háborúban harcostársa volt a néhány éve Bolíviában a titkosszolgálatok által megölt Rózsa-Flores Eduardónak, akivel korábban a mohamedán vallást is felvették. A cikk szerint Rózsa-Flores több könyvében is megemlékezik Dér Zsoltról.

Az idézet szerint: különösen jól ért a terroristák kedvenc robbanóanyagához. Több alkalommal együtt aknásítottak alá területeket, élesítettek aknákat horvát-szerb területeken. A szakértelme miatt kérték fel arra, hogy a Farkasok katonai parancsnoka, kiképzőfőtisztje legyen.

Azt is írják: a két barát gyakran vett részt muszlim istentiszteleteken. Dér Zsolt mohamedán hite megosztó volt a jobbikban, ahol Sneider Tamás alelnök személyi titkáraként foglalkoztatták.

A lap szerint a hitét leszámítva a Farkasok felnéznek kiképzőparancsnokukra, sokan még a főparancsnok Barcsa-Turner Gábornál is jobban kedvelik.

Kerestük a Jobbikot, hogy reagáljanak a Ripostban szereplő állításokra. Válaszukban azt írták, hogy a párt tiltakozik az ellen, hogy a Jobbik rohamosztagának nevezzenek egy baráti társaságot, akik legjobb tudomásuk szerint nem követett el bűncselekményt. Úgy fogalmaznak, nem a Farkasokról, hanem a Fideszről derül ki naponta durvábbnál durvább korrupciógyanús botrány. Példaként említik, hogy a Fidelitas wellnes-disznótora fajult tömegverekedésbe, vagy hogy a Fidesz-alelnökhöz köthető szekusok akadályozták meg a népszavazási kezdeményezés benyújtását. Azt is példaként hozzák, hogy nem a Farkasok, hanem egy fideszes alpolgármester tartott születésnapi bulit a tiszabői óvodában. Arról azonban nem írnak, hogy Dér Balázs a Farkasok kiképzőparancsnoka valóban muszlim háborús veterán-e és hogy a szakértelme miatt nevezték-e ki a Farkasok katonai parancsnokának.

Korábban a Ripost.hu írta meg azt is, hogy Farkasok néven létezik egy titkos rohamosztag, amely a Jobbik különleges párthadserege. Azt írták: míg a felszínen “évek óta tart a cukiságkampány a pártban, addig a háttérben kőkemény szélsőjobboldali katonai felkészülés zajlik. A Farkasok tagjait egy dzsihadista, halált istenítő kézikönyv alapján képzik ki és katonai tankönyvekből tanulják többek között a túlélési ismereteket és az általános harcászatot, valamint fizikai és lőkiképzésben is részesülnek.”

Kiderült az is, hogy a Farkasok főparancsnoka – Barcsa-Turner Gábor – a jobbik alkalmazottja. Ezt maga a Jobbik szóvivője ismerte el azt követően, hogy a párt előtte közleményben azt írta: semmilyen kapcsolat nincs a Jobbik és a Farkasok között.

Arra is fény derült, hogy a Farkasok pénzt is kapnak a Jobbiktól a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomon keresztül. Ezt már maga Barcsa-Turner Gábor ismerte el. Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke szerint a Jobbik nem egy nyomozóhatóság. Nem tudják, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetője mire költi a párttól kapott támogatást.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »