Rosszullétet színlelt, majd kést rántott a boltban – ragaszkodnak az ősi trükkökhöz

Vasárnap 11 óra körül a debreceni Darabos utcában található Nemzeti Dohányboltba bement egy férfi, és az eladótól vizet kért. Az ismeretlen azt mondta a nőnek, hogy rosszul érzi magát. De amikor az üzlet alkalmazottja oda akarta volna adni a pohár vizet, a férfi elővett egy kést a zsebéből és a bevételt követelte. A megrémült nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő pénzt a támadónak, aki a helyszínről elmenekült – írja a Haon.hu.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök forró nyomon megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen azonosítása érdekében, amely során az üzlettől nyomkövető kutyát is indítottak. A beszerzett információkat követően a helyi nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető Debrecen belvárosában taxiba ült és a járművel elhagyta a várost.

A hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei a taxit egy órán belül a Hajdúdorog és Hajdúböszörmény közötti úton megállították és a gépkocsiban utazó S. Imrét elfogták. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfinél megtalálták és lefoglalták a kést és az eltulajdonított pénzt.

A nyomozók a 20 éves hajdúböszörményi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »