Ronaldo: megcsináltam!

Istennek köszönte meg a győzelmet Cristiano Ronaldo akinek a 25. percben lábsérülése miatt abba kellett hagynia a játékot.

Portugália a hosszabbításban 1-0-ra megnyerte az Eb döntőt. Cristiano Ronaldo, aki lábsérülése miatt csak az első 25 percben játszott, ezt mondta a győzelme után:

“Kértem Istent, hogy adjon nekem még egy esélyt. A portugál emberek és a játékosaink megérdemelték ezt. Számomra nem alakultak jól a dolgok, az elején megsérültem, de végig bíztam ezekben a játékosokban. Megvannak a képességeik, ahogy az edzőnknek is a nyerő stratégiája – írja a faktor.

“Ez pályafutásom egyik legboldogabb pillanata. Mindig is mondtam, hogy nyerni akarok egy trófeát a válogatottal és történelmet írni. Megcsináltam. Istennek köszönhetően sikerrel jártunk”- mondta Cristiano Ronaldo.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Így emelte a magasba Ronaldo a kupát, magán kívül volt a világsztárEzért szurkol majd Portugálinak Ronaldo magyar felfedezőjeRovatok: SportTelepülés: FranciaországCímkék: sport, labdarúgás, Portugália, Cristiano Ronaldo, EURO 2016Forrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »