Ronaldo kommentálta Messi visszavonulását

A portugál válogatott sztárja, Cristiano Ronaldo is megszólalt az argentin zseni, Lionel Messi visszavonulása ügyében. A Real sztárja reméli, a Barcelona játékosa visszatér a válogatottba, hiszen Argentínának szüksége van rá.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lionel Messi büntetőt hibázott a Copa América-döntő Chile elleni tizenegyespárbajában, így újabb nagydöntőt bukott el a nemzeti csapattal. Utána bejelentette, nem lép többé pályára argentin mezben. Döntése után több válogatottbeli csapattársa is otthagyhatja a nemzeti tizenegyet.

Az ügy kapcsán többen is megszólaltak. Mauricio Macri köztársasági elnök és a legendás futballista, Diego Maradona is korábban arra kérte Messit, gondolja át még egyszer a döntését. Most pedig a játékos nagy riválisa, Cristiano szólalt meg – írja a Nj.com

„Messi nehéz döntést hozott meg, a szurkolóknak azonban meg kell érteniük, és el kell fogadniuk, amit mondott. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy veszítsen, vagy akár a második helyen végezzen. Egy kihagyott büntető miatt azonban senki nem lesz rossz játékos. Fájó Messit könnyek között látni. Remélem, hogy visszatér a válogatottba, hiszen Argentínának szüksége van rá” – mondta a portugál válogatott sztárja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »