Ron Paul Institute: Hillary győzelme esetén Magyarország mindkét Clintont nyilvánítsa persona non gratanak

Úgy látszik, Magyarországnak nem kell dollármilliókat kiadni azért, hogy amerikai lobbicsoportok tolják hazánk recsegő szekerét. A Ron Paul Institute elnevezésű, globális jobboldali agytröszt ügyvezető igazgatója Daniel McAdams immár második alkalommal vizsgálja a bevándorlás tükrében Magyarországot és fogalmazza meg ezáltal a fennálló amerikai rendszerrel szembeni kritikáját is. A ma reggel kiposztolt legújabb dolgozatában azzal foglalkozott, hogy Bill Clinton volt amerikai elnök mocskos kis Putyinoknak nevezte Lengyelországot és hazánkat. Nyomatékosan felhívta a két, egykoron a kommunista blokkhoz tartozó ország figyelmét, hogy a megváltozott viszonyok között most azt kell csinálniuk, amit Amerika parancsol nekik.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Daniel McAdams dolgozatában összefoglalta a Magyarország hatalmi tényezőit és jellemzőit az 1945-ös “felszabadítás” után. Szinte sebészi pontossággal magyarázta meg pár mondatban, hogy a 45-ben hatalomra került antikommunista kisgazdapártot röpke pár év alatt hogyan szalámizták fel az őrjöngő kommunisták, és miképpen történhetett az meg, hogy 1947 után több évtizeden keresztül a kommunista uralom vált meghatározóvá Magyarországon. Aztán foglalkozik pár mondatban a rendszerváltásnak nevezett csillagváltással, amikor a megszálló Szovjetunió helyét átvette Amerika, és a kommunista ideológia helyett a multikultúra, a humanizmus, a tolerancia és a liberalizmus jellemzőit zúdította az országra.

McAdams nem foglalkozik az átmeneti évekkel, egyből a témába belecsapva elemzi Magyarország helyzetét az első szabadon választott országgyűléstől. Mint írja, röviddel ezután az USA olyan politikai nyomást alkalmazott, amelyre a legtöbb magyar még ma is jól emlékszik.

Az Egyesült Államok nyíltan támogatta a megreformált kommunista párt visszatérését a hatalomba, ami Washington segítségével 1994-ben meg is történt. Az USA beavatkozása a magyar belügyekbe a felszabadítás után szünet nélkül folytatódott, akár a szovjetek beavatkozása folytatódott szünet nélkül a magyar belügyekbe, miután Moszkva Budapestet felszabadította Berlintől.

Egy idő óta az USA (és a brüsszeli EU-s bürokraták) lehurrogják Magyarországot és a többi közép-európai rosszfiút mint Lengyelországot, Szlovákiát és a Cseh Köztársaságot, amiért nem fogadnak be az amerikaiak által bombázott országokból menekülők tízezreit… Ne tegyétek a problémáitokat a mi problémánkká, mondják a kelet-európai vezetők”.

McAdams így folytatja: „Mit gondolnak magukról ezek a mitugrászok, amikor így merik kérdőre vonni Washingtont, füstölög az amerikai hatalmi elit. A Közép-Európára lőtt legutóbbi rakéta Bill Clinton volt elnöktől érkezett, aki New Jeseyben a hét elején rúgott Lengyelországba és Magyarországba, amiért nem engedelmeskednek Brüsszelnek és Washingtonnak. Clinton üzenete világos volt: felszabadítottunk titeket, visszaadtuk szuverenitásotokat, hát akkor tegyétek azt, amit mondunk nektek!

A szerző így értékel, miután idézi a clintoni mondatokat Lengyelország és Magyarország áhítozásáról a putyini diktatúra iránt és a külföldiek távoltartása irányába: „…Clintonnak iszonyatosan nincs igaza. Magyarország nem adta fel a demokráciát, amikor a menekültek befogadásáról van szó. Tény, hogy Magyarország sokkal több demokráciát biztosított, mint Clinton és felesége bármikor is tolerálna a szavazóktól a migráció kérdésében. Még e hónapban a magyar parlament országos népszavazást hagyott jóvá arról, vajon Magyarország elfogadja-e a Brüsszel által rájuk rótt menekültkvótákat. Ennyi elég a demokráciából?”

A cikk így zárul: de Clintonnak és Clintonnének (valamint az utóbbi nagy támogatójának, a magyarországi zsidó származású George Sorosnak) nem demokratikus az, hogy az emberek lehetőséget kapnak olyan alapvető kérdésekről szavazni, mint a menekültpolitika. Azt tekintik demokratikusnak, ha a magyar kormány elfogadja Washington és Brüsszel diktátumait és figyelmen kívül hagyja a magyar nép akaratát. Ha Hillaryt megválasztják, Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek mindkét Clintont persona non gratanak kell kinyilvánítania”, zárul a globális konzervatív agytröszt honlapjára ma kiposztolt írás.

Ron Paul Intitute – Lova István, Facebook – Hunhír.info


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »