Rogán Cecília közös bizniszbe fogott Sarka Katával

Rogán Cecília közös bizniszbe fogott Sarka Katával

Hajdú Péter és Rogán Antal feleségeinek cége rádiószolgáltatást is nyújthat.

Közös céget alapított a fideszes politikus Rogán Antal felesége, Cecília és Hajdú Péter celeb neje, Sarka Kata – írja a Bors. Rogán-Gaál Cecília a lapnak szombaton egy szépségkirálynő-válogatón a Nakama & Partners ügyvezető igazgatójaként mutatkozott be. A cég a versenyt követően egyengeti majd „a sikeresen szereplő lányokat”.

Hajdú-Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője a lapnak azt mondta, Rogán Cecília a zsűrizés során elbeszélget majd a lányokkal, így többet megtudnak majd róluk. „A következő egy évben az ő cégével dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt” – közölte a celeb, aki társtulajdonos a vállalkozásban.

Az Opten cégadatbázisa szerint a céget Törökbálintra jegyezték be, ugyanarra a címre, ahol a Magyarország Szépe Kft. is működik. A cég tevékenységi köreiben reklámügynökségi tevékenység szerepel főtevékenységként, de emellett gyárthat filmeket, televíziós és rádiós műsorokat, valamint hírügynökségi tevékenységet is végezhet.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »