Robbantottak a Manchester United stadionjában

SportNagy-Britannia

Három tűzoltóautó érkezett az Old Traffordra, miután a stadionban irányított robbantást hajtottak végre a tűzszerészek. A mérkőzés előtt a stadiont azért kellett kiüríteni, mert gyanús csomagot találtak az egyik szektorban. A meccset elhalasztották, a Machester United jövőre nem indulhat a Bajnokok Ligájában.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Manchester United mérkőzését elhalasztják, mert egy gyanús csomagot találtak a stadionban. A Guardian beszámolója szerint egy mobiltelefon volt egy csőhöz erősítve, amelyekből drótok lógtak, így kiürítettek két szektort a mérkőzés előtt.

Először úgy tűnt, hogy csak 45 perccel halasztják el a találkozót, de a rendőrség tanácsára törölték a mérkőzést. Hogy mikor rendezik meg a Bournemouth elleni összecsapást, egyelőre nem tudni.

A rendőrség Twitteren azóta jelezte, hogy egy irányított robbantást hajtottak végre a stadionban, tehát a gyanús csomagot megtalálták. A helyszínen bombakereső kutyák is jelen voltak.

A BBC tudósítása szerint a játékosok megkezdték a stadion elhagyását, és senki nem sérült meg. A helyszínre három tűzoltókocsi is érkezett.

Mivel a Manchester City 1-1-es döntetlent játszott a Swansea csapatával, ezért a Manchester United jövőre az Európa-ligában fog indulni, mivel 19 góllal kellene nyerjenek az utolsó mérkőzésen.

View the full image Forrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »