Richard Black: Soros világkormányt akar

Richard Black: Soros világkormányt akar

A Soros-félék a nemzetállamot problémának nézik, mert a nemzet az adott nemzet népének akaratát és személyes érdekeit szolgálja.

Amerikai szenátor: Soros világkormányt akar – nem a népek beleszólását

Nem mindennapi interjút készített a tíz nappal ezelőtt az Egyesült Államokban „külföldi ügynökként” történő regisztrációra kényszerített Russia Today orosz tévéhálózat angol nyelvű szolgálata Richard Black amerikai republikánus szenátorral.

Az interjú Soros igazi lényéről a közte, valamint a magyarok közötti, szinte élet-halál harcról szól.

Az interjú címe: „George Soros világkormányt akar, hogy az oligarchákat és ne a népet szolgálja”.

Összefoglaló: A Soros-félék a nemzetállamot problémának nézik, mert a nemzet az adott nemzet népének akaratát és személyes érdekeit szolgálja.

A „szabad” nyugati világban megjelent ezen interjúról annyit, aki kíváncsi a már leplezetlenül bolsevik cenzúrát gyakorló Google manipulálására, írja be a keresőjébe a „George Soros” nevet, majd az eredmények megjelenése után kattintson a „Hírek” kategóriára, amely a keresett névvel kapcsolatos legfrissebb találatokat adja ki. Állítólag. Ott nem látja az interjút. Tegye meg ugyanezt a Bling vagy a Yandex keresőjével és az interjú linkje azonnal megjelenik a „Hírek” kategóriában.

Az orbanisztáni diktatúrát támogató Magyar Idők nevű sajtótermék (ugye, így jó, liberális cenzoraljadékok?) most tehát e Putyin-ügynök médiumnak a virginiai szenátorral készült interjúját ismerteti.

Az interjú bevezetése: Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Fidesz-alelnök elkeseredett csatát vív George Sorossal és azzal az ideológiai gyökerű kampányával, hogy több ezer migránst engedjenek rá Európára.

Orbán szerint ez a stratégia a keresztény Európa teljes összeomlásához vezet, és azt mondja, Soros alá akarja ásni Magyarországot és az EU többi országát.

Hírdetés

Az RT első kérdésére, hogy milyen Soros és Nyílt Társadalom Alapítványának hírneve és milyen szerepet játszanak, a szenátor ezt felelte: Soros érdeke, hogy átalakítsa a világot. Igen-igen baljós hírneve van szerte a világban, és széles körben tekintik amorálisnak és a hazafiság ellenségének. Azt akarja, hogy globális kormány legyen, amely diktál az embereknek.

Szerinte a nemzetek egyfajta akadályt jelentenek, mert ha nemzeti kormányok vannak, akkor azok a népek akaratát fejezik ki. Egy globalista kormány pedig egyszerűen az oligarchák nézeteit fejezi ki és szinte semmibe veszi a népet. Ez az az oldal, amelyen ő van. Az oligarchákkal és nem a mindennapi emberekkel.

Az újságíró ezután megkérdezi, szerinte igaza van-e a magyar kormánynak, hogy Soros beavatkozik Magyarország és más országok belügyeibe.

Black szenátor válasza: Soros igen drámaian avatkozott be Magyarország és számos kelet-európai ország belügyeibe. De most a középpontban Magyarország van.

„Feltétlenül tapsolni tudnék Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek. Orbán olyan ember, aki elvégez dolgokat.”

Így határkerítést épített és blokkolta a migránsok beözönlését.

A szenátor ezután rátér Soros, a valutamanipulátor „hátterére”, és elmondja, miket tett. Így szétverte a thaiföldi nemzeti bankot, melynek következtében hatszázezer ember kényszerült otthonát elhagyni. Soros „készen áll” az egyszerű emberek „szétverésére”.

Soros, folytatja, megpróbálja Magyarországot aláásni nem kormányzati szervezeteivel, mely NGO-k közül több ötödik hadoszlopként működik, hogy aláássák országok stabilitását és integritását. „Gyakran dolgoznak együtt fedett hírszerző szervekkel – legyen az a CIA, az MI6, a francia hírszerzés, stb.” Úgy működnek, mint a belső hírszerző szervek és mindig ott vannak, amikor meg kell dönteni egy kormányt”… „A magyar miniszterelnök felismeri ezt a veszélyt. És ellen fog állni.”

A Soros-egyetemről: a budapesti egyetem azon liberális eszméket hirdeti, amelyekben Soros hisz. „Ezek az eszmék szétverik a kultúrát, az erkölcsi értékeket, és a nemzet nemzeti integritását.”

Később az RT azt kérdezi, mire gondol a szenátor Magyarország és népe reagálását illetően Soros manővereire.

Richard Black: „Óriási összegű pénzt költ /Soros/ Orbán Viktor miniszterelnök és pártja ellen. De én tanulmányoztam, miként viselkedik a magyar nép történelme során, és nincs keményebb és függetlenebb nép a magyaroknál. Óriási bizalmam van a magyar nemzetben.

Tudom, hogy diktatórikus eszközökkel helyezi majd nyomás alá a magyarokat az EU, hogy bármit elfogadjanak, beleértve az ottani korrupt Soros-szervezetek befolyását, amelynek célja a magyar nép értékeinek aláaknázása.”

Lovas István


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »