Részleges áramszünet várható Ungváron

Javítási munkálatok miatt október 17–20. között lekapcsolják az áramot napközben a kárpátaljai megyeszékhely több utcáján – figyelmeztet közleményében a Zakarpatoblenergo vállalat.

Október 18-án a transzformátor teljes felújítása és a faágak levágása miatt szünetel az áramszolgáltatás a Körtés, a Szilvás, a Diós, a Nyikityin, az Ozernij, a Scsedrin, a Darvas, a Jenkivszkij, a Juharfa, a Kórház, a Ternopili, a Csernivci, a Volinyi, a Dohány, a Krecsko, a Kovelszkij, a Darmstadt, a Miloszlavszkij, a Dobroljubov utcán – tudatja a Kárpátalja Ma.

Október 19-én villany nélkül marad a Hodiniki, Komunalniki, Tobilevics, Pohorjelov (1-16. szám), valamint a Szobránc (1-25. szám), a Krilov, illetve a II. Rákóczi Ferenc utca is.

Október 20-án szünetel az áramszolgáltatás a Cseljuszkinci és a Tavasz utcán, a Csapi úton, a Mickiewicz utca egy részén, a Dosztojevszkij utca 20. szám alatti, valamint a Bohomolec utca 18–22. szám alatti épületekben.

Rovatok: BelföldTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: áramszünet, Ungvár, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátalja Ma


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »