Részegen vezetett az igazságügyi osztály egyik munkatársa Ungváron (Videó)

Az eset szeptember 29-én kijevi idő szerint 17 órakor történt Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron. A helyi járőrök közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy Kia Cerato típusú gépkocsit – írja a Mukachevo.net.

Video of Bli-Vbu44PA

A rendőrök elmondása szerint a férfi nem akart okmányokat felmutatni, s láthatóan ittas állapotban volt. Az eset jegyzőkönyvezésének érdekében a járőrök a férfit a rendőrségre szállították.

A rendőrségen a férfi agresszíven viselkedett és nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt, valamint megszegte a közrendet. Ennek következtében a férfi ellen ittas vezetés és a huliganizmus miatt két jegyzőkönyvet állítottak ki.

Később kiderült, hogy az ittasan vezető sofőr az Ungvári Igazságügyi Osztály egyik alkalmazottja.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közlekedési táblának ütközött, majd árokba repült egy ittas sofőr UngváronEl akart menekülni a járőrök elől az ittasan vezető sofőr UngváronIttasan vezetett Ungvár közlekedési rendőrségének egykori vezetője (videó)Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: ittas vezetés, Ungvár, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »