Részeg ügyészt üldöztek a járőrök Munkácson

Szeptember 10-én, Munkácson a rendőrök egy 26 éves helyi ügyészt üldöztek, aki megpróbált elmenekülni a járőrök elől – jelentette Erneszt Zavadszkij az ungvári és munkácsi járőrség sajtóreferense.

Munkácson járőrözés közben a Zrínyi Ilona utcán a járőrök észrevettek egy Ford Fiesta típusú gépkocsit, amely a gyalogos átkelőn parkolt, ami közlekedési szabálysértésnek minősül. A járőrök megálltak, hogy figyelmeztessék a vezetőt, ám az hirtelen elindult. A rendőrök üldözőbe vették az illetőt, valamint hangszóró segítségével próbálták megállásra felszólítani a vezetőt, de az nem reagált, sőt növelte a sebességet. Ennek következtében a Beregszászi és a Sevcsenko utcák kereszteződésén a férfi elvesztette irányítását a járműve fölött, a járdára hajtott, ahol nekiütközött egy fémkerítésnek – adta hírül az UNN hírügynökség.

A járőrök elmondása szerint a sofőr gyanúsan viselkedett, valamint ittas állapotban volt. A férfi megpróbálta megvesztegetni a rendőröket, sikertelenül. A sofőr semmilyen okmányt sem tudott felmutatni, amikor pedig járőrök pedig alkoholteszt-vizsgálatot ajánlottak fel neki, elfutott a rendőrök elől. Végül a rendfenntartóknak sikerült elkapniuk a szabálysértőt. Mint az kiderült, az ittas férfi az egyik járőrt arcon ütötte.

A jogalkalmazók kénytelenek voltak erőszakot alkalmazni a menekülővel szemben, majd megbilincselték. Ekkor a férfi a rossz egészségi állapotára kezdett panaszkodni, ezért a járőrök a helyszínre a mentőszolgálatot riasztották, s kórházba szállították a férfit.

Az ungvári és munkácsi járőrségen elmondták, hogy a kórházban a férfi valamilyen ismeretlen anyagot is bevett.

Később ismertté vált, hogy a 26 éves szabálysértő Munkács város egyik ügyésze, valamint a Munkácsi Járási Kórház egyik vezetőjének fia, ez lehet a magyarázat arra, hogy az orvosok nem működtek együtt a rendőrökkel.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Brutális balesettel végződött az autós üldözés UkrajnábanIttas sofőrt üldöztek az ukrán rendőrökRészeg határőrt üldöztek a járőrök UngváronRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: Munkács, ittas vezetés, autós üldözés, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »