RESPECT, MACEDÓNIA!

Ez az alig kétmilliós kis ország, mely csak 25 éve él és létezik, kivívta magának egész Európa tiszteletét.
Míg a kontinens kiárusítói és elárulói fenn, az EP bársonyszékeiben azon matekoztak, vajon mennyit kapjon Törökország, és mit adjanak a görögöknek, szépen és csendben pontot tett a sáskajárás végére. Megmutatták, hogy nem szájkarate, csak akarat és tettek kellenek.
Egy nem uniós ország védi hátával és katonáival szerb társaik és az egész unió nyugalmát. Katonáik és rendőreik viselték a kődobálást, ma pedig igazi példát mutattak gerincességből. Végre valakinek volt vér a pucájában nem csak az áttörő migránsokat, de a velük vonulgató simogatókat, lázítókat, sőt, médiakulikat is lesittelni. Mit lesittelni, szépen kiutasítani az országból.
Mert hát ha egy migránstól nem is várhatjuk el a törvények tiszteletét, hiszen Merkel mama felhatalmazta őket a törvénysértésekre, azért az Európában, ezen a kultúrán szocializálódott sajtósoknak illene tudniuk: zöldhatáron nem grasszálunk át. Persze tavaly ősz óta tudjuk, köztünk is sok az áruló. Sokan hozták-vitték az adományok mellett a hamis papírokat is, hiszen igazolványainkkal könnyebb a táborokba jutás.

És tudjuk azt is, a netről letöltött és számítógépes programokkal megmókolt sajtóigazolvánnyal is lehet ám grasszálni táborokban, határokon át. Senki nem ellenőrzi, nem nézi, a jótét lélek valóban valamely sajtóorgánumnak dolgozik-e. Annyi kamu sajtópasszt, mint az elmúlt egy évben, a migránsok nyomában járva, még soha életemben nem láttam.

Szóval respect, Macedónia! Európa hálaimát rebeghet, hogy a vészt, amit a bundesmutti agyrohama ránk szabadított, ti próbáljátok hárítani. Hálátlan, kemény a feladat, embert próbáló. És én féltelek benneteket. Féltelek a kórságtól, a sok betegségtől, amit ez a sáska-horda magával visz, amerre jár.
Tisztelet nektek különösen azért, mert javarészt muszlimként a keresztény Európát véditek. Szunnita muszlimként álljátok útját a magát igaz muszlimnak hazudó, betolakodó seregnek, egyetlen fillér uniós segítség, egyetlen köszönő szó nélkül.

Hát mi köszönjük nektek, macedónok. Tartsatok ki értünk, az igazi Európáért!


Forrás:madbabenews.blogspot.com
Tovább a cikkre »