Rénszarvasok szállíthatják házhoz a pizzát Japánban

Rénszarvasok szállíthatják házhoz a pizzát Japánban

Pizza kihordására tréningeznek rénszarvasokat Japán legészakibb szigetén, Hokkaidón, ahol a meteorológusok előrejelzése szerint a következő időszakban kemény hideg és sűrű havazás várható, írja az MTI.

A tervek szerint vagy az állat hátára erősítenék a szállítmányt, vagy egy GPS-szel felszerelt, hajtó nélküli, pizzával megrakott szánt húzna az állat.

 “Ha tartják az iramot, akár óránkénti 80 kilométeres sebességre is képesek” – idézte a Reuters brit hírügynökség az állatok egyik trénerét. Arról azonban nem beszéltek az illetékesek, tartják-e magukat a cég politikájához, miszerint ingyen kap pizzát az, akihez 30 percen belül nem érkezik meg rendelése.

Nyilván nem!

Ráadásul hideg télről beszélünk, mire kiér a pizza, ki is hűl, úgyhogy a japánoknak inkább arra kéne kiképezni az állatokat, hogy vigyenek magukkal lisztet, élesztőt, vizet, olívaolajat, passatát, mozzarellát és bazsalikomot, valamint egy mobil kemencét, aztán helyben dagasszák a tésztát, nyújtsák ki, tegyék rá a feltéteket és süssék ki, különben az egész nem ér semmit. Erre bezzeg már nem képesek a japánok!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »