Rendőr vagyok! – így menekült meg egy babakocsis kismama

Rablás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 18 éves bácsbokodi fiú ellen a Bajai Járási Ügyészség.

Az ügyészség csütörtökön kiadott közleménye szerint a fiú még 2015. március 24-én Bácsbokodon

elbújt egy bokorban, majd ráugrott egy babakocsis kismamára, akinek hátulról akarta fogni a száját, másik kezében pedig a zsebeiben túrkált volna.

Viszont miután a nő azt kiabálta, hogy

“rendőr vagyok és tudom ki vagy!”,

a részeg fiatal elszaladt.

A szeretet ünnepe

A vádlott azonban annyira gerinctelen volt, hogy a babakocsis kismamák kirablása mellett még karácsony napján is betöréseket követett el.

Az ügyészség szerint 2015. december 24-én az esti órákban egy helyi ingatlanba is betört, ahonnan műszaki cikkeket, ékszereket és élelmiszereket lopott el. Ezután megpróbált bejutni egy másik házba is, de ott nem sikerült rendesen betörnie az ajtót, csupán a villanyórában okozott 31 ezer forintos kárt.

A rendőrök december 29-én fogták el és vették őrizetbe, s most őt a járási ügyészség rablás bűntettének kísérletén kívül lopás bűntettével, lopás vétségével és utóbbi bűncselekmény kísérletével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtönbüntetést kért, de erről majd a Bajai Járásbíróság fog dönteni.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »