Rendkívüli leleplezés: Izrael is gerjeszti a ránkvándorlási özönt

 

NIF:  Egy igazi demokratikus állam így cselekszik, amikor a nemzetbiztonságát veszélyeztetve érzi: szegre akassza a demokráciát. Példaadó értékű az EU tagállamainak számára!

Az izraeli kormány aktívan támogatja a ránk-vándorlók özönét Európa felé – ugyanakkor teljes mértékben biztosítja magának , hogy a fejlődő világbeli menekültek ne utazhassanak be Izraelbe, és azok, akik ezt mégis megteszik, tárgyalás nélkül táborokba zárják és deportálják .

A sokkoló izraeli képmutatás nyilvánvalóvá válik, amikor két újabb hírjelentést  összehasonlítunk: az egyik a New York Times-ban “A menedékkérőket Izrael fagyosan fogadja ” ( “Israel’s Chilly Reception for Asylum Seekers” 2015. október 31)  a másik az izraeli hírszerzés “Israel21c”  lapjában közlik, hogy “A menekülteknek nem számít, hogy mi izraeliek vagyunk ” ( „To the refugees it doesn’t matter that we’re Israeli“ 2015 szeptember 20) .

Eli Yishai volt belügyminiszter elárulja, hogy a menedékkérőket Izrael olyan nyomorúságos helyzetbe kényszeríti, hogy azok könyörögjenek a deportálásért. Az izraeli kormány minden menedékkérőt “infiltrátornak” nevez (“beszüremlő” vagyis potenciális terrorista). A New York Times továbbá elárulja azt is, hogy egy 2013-ban érvénybe lépett izraeli törvény szerint az összes férfi menedékkérőt azonnal egy táborba zárják, amely minden izraeli helységtől messze a Negev sivatagban van. Itt 3500.- USD-t ajánlanak fel nekik, hogy nyakukba vegyék a világot. Ha ezt nem teszik, akkor hamarosan deportálják őket Ruandába vagy Ugandába.

Benjamin Netanjahu kijelentette, hogy amennyiben nem ilyen keményen kezelik a menedékkérőket, akkor ebből a jelenlegi helyzetből egy demográfiai probléma lesz, vagyis a mostani évi 60’000 menedékkérőből 600’000, ami veszélyeztetni fogja Izrael lakosságát, és létezését, mint demokratikus állam!

Izrael tulajdonképpen hatalmas tömeg migránst generál Európa felé. Tetten érhető tehát, hogy Izrael ebben a hatalmas geostratégiai játszmában az egyik “big player” vagyis magyarul az egyik nagy játékos.

A 2 cikk, különösen a New York Times leleplező cikke hosszú. Időhiány miatt nem tudom mind lefordítani. A lényeg, hogy lelepleződött: Izrael benne van Európa masszív és gyors elidegenítésének hibrid háborújában!!! Mert ez egy hadüzenet nélküli háború, vagyis hibrid háború. Minden háborúnak vannak céljai, melyeket békés politikai eszközökkel képtelenek voltak elérni. Ezért minden más eszközt igénybe vesznek, hogy a rejtett politikai céljaikat elérjék. Ez pedig egy Európai Egyesült Államok létrehozása egy amerikai típusú erősen vegyes, gyökértelenített lakossággal, mely fölött az amerikai zsidó PT mintájára létrehozott európai zsidó PT könnyedén fog uralkodni.

Összefoglalva egy Hegemonikus Hibrid Háború zajlik Európa népei ellen, amelyben mi nem ellenállók, nem háborús felekként, nem védekező ellenségként veszünk részt, hanem csak egyszerű elzsibbasztott, mély altatott elszenvedői vagyunk és mint marhák a vágóhídon tűrjük a létaglózásunkat!!!

NIF: A színes szövegek aktív linkek, és az eredeti híradásokhoz vezetnek, melyeket angol nyelven lehet olvasni. A cikkek hosszabb német nyelvű elemzése itt érhető el:

Israel unterstützt die Migrantenflut nach Europa

Fordította és összeállította Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:CIONIZMUS, Európai Egyesült Államok, Hírek, Külföld Tagged: amerikai zsidó PT, big player, Európa elidegenítése, európai zsidó PT, hegemónikus hibrid háború (hhh)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »