Rendbontás nélkül követelték Kubatov távozását

Rendbontás nélkül követelték Kubatov távozását

Nem történt rendbontás a szombat esti tüntetésen, ahol a Fradi-szurkolók Kubatov Gábor távozását követelték az FTC éléről.

Nem történt rendbontás a szombati tüntetésen. A Fradi-szurkolók a Fidesz pártigazgatójának és alelnökének, Kubatov Gábornak a távozását követelték a Ferencvárosi Torna Club éléről. A demonstrálók tegnap este a Hősök terén gyülekeztek, ahonnan a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz, majd rendőri biztosítás mellett a Groupama Arénához vonultak. A tüntetők egyébként visszautasították Kubatov Gábor csütörtöki kijelentését, miszerint a tiltakozó Fradi-drukkerek mögött a Jobbik áll.

„Én tudom, hogy Kubatov Gábor politikus, ugye, az ország vezető pártjának az egyik vezető politikusa, egy politikus klubelnök, de ezzel ellentétben a mi megmozdulásainknak semmi köze a politikához. Mi mindent a Ferencvárosért teszünk, és szeretném elmondani, hogy senki nem irányít minket, senki nem támogat minket politikailag, tehát se a Jobbik, se az MSZP, LMP, senki, tehát mi a politikától teljes mértékben függetlenek vagyunk. Minket a Ferencváros érdekel és nem más” – fogalmazott Hamberger Ádám, a ferencvárosi szurkolók vezetője.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »