Reklámarcnak használják Dzsudzsákot

Egyre méltatlanabb helyzetbe sodródik Dzsu­dzsák Balázs, aki a Lettország elleni gyenge válogatottbeli szereplését követően a hétvégén már be sem fért emírségekbeli csapatába, az al-Vahdába.

A történet azért is kellemetlen, mert a világ futballjában sehol sem jegyzett együttes a bajnokság harmadik fordulójában az első győzelmét aratta, az al-Dafrát győzte le 3-0-ra idegenben úgy, hogy a magyar válogatott középpályás végig a kispadot koptatta. Habár az al-Vahda mexikói edzője, Javier Aguirre mindkét szélsőjét lecserélte a meccsen, nem Dzsudzsá­kot, hanem helyi focistákat küldött a pályára. Arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar játékos bemelegítés közben esetleg megsérült volna.

Az viszont elképzelhető, hogy az első két bajnoki fordulóban, és a Ligakupában is lecserélt magyar futballistát a válogatottelfoglaltság után pihentette a mestere. Ez vi­szont azért lenne furcsa, mert a nyáron 3 millió euróért (918 millió Ft) szerződtetett szélső a hétfői lettországi meccset követően szerdán már egy reklámbemutatón vett részt az arab klub kötelékében.

Az al-Vahda aranyfokozatú szponzori szerződést kötött ugyanis az idény végéig a luxuskategóriájú autókat gyártó Ca­dillackel. Az eseményen Dzsu­dzsák egy 20 millió forint értékű Cadillac Escalade-dal pózolt. Vagyis úgy tűnik, hogy akár a Bursasporban, az araboknál is csak reklámarcnak használják a leszállóágban lévő, legértékesebb magyar focistát.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Kínának nem tetszett Dzsudzsákék dalai lámás fotója – reagált az MLSZSzalai ennyi labdával nem tud mit kezdeni, jó vagy rossz volt Dzsudzsák? – részletes elemzés a válogatott meccsérőlRovatok: SportTelepülés: VilágCímkék: sport, labdarúgás, magyar focista, reklámarc, Dzsudzsák BalázsForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »