Rékasi Károly eszméleténél van, stabil az állapota

Már eszméleténél van Rékasi Károly, tudatta az RTL Klub. A színész tegnap délután szenvedett súlyos motorbalesetet, a feje és a gerince sérült meg. A balesetet követően a Honvédkórház intenzív osztályára került, megműtötték, és lélegeztetőgépre kapcsolták. Szerda délutánra stabilizálódott az állapota.

A színész állapota stabil, eszméleténél van, nincs lélegeztetőgépen. Rékasi Károly a tegnapi baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit megoperálták. A televízió tájékoztatása szerint a beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe.

A gerincvelő nem sérült meg, és a színész fejsebe is javult. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de bíznak abban, hogy pár nap múlva kikerül onnan, és a baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását.

Hírdetés

A hozzátartozók arra kérik a sajtót és az érdeklődőket, hogy legyenek türelemmel, amennyiben állapotában további pozitív változás történik, közleményben adnak róla tájékoztatást.

A balesetben valószínűleg vétlen autós a történteket úgy idézte vissza, hogy amikor balra akart fordulni a Háros utcáról a Gyöngyszem utcába, a mögötte haladó motoros nem vette figyelembe vagy nem vette észre az irányjelzését, előzni akart, de beléhajtott. Azt mondta, sejtette, hogy a motoros súlyosan megsérülhetett, mert hatalmas erővel csattant az autójába a motor.

(Origó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »