Reiner Péter: Időleges búcsúztató-utilapú Szaniszló Ferencnek

Kedves Ferenc!

Mit is írhatnék akkor vigasztalásul,amikor valaki elveszti munkáját, lételemét és hazaszolgálati lehetőségét és nem tudok neki segítséget nyújtani, mert természetesen hozzám is eljutott a hír: valakik valahol megelégelték szigorú tényfeltáró tevékenységed és igazságra törekvésed.

Hosszú évek óta műsorod volt az emlékezet, a remény és lehetséges jövő ígérete. Most ezt a lehetőséget is elvették Tőled és tőlünk. Ha lenne médiám bizony vezető munkatárs lennél és bimbózó tisztességes újságíró növendékek seregének nevelését is Rád bíznám.

Nem akarom érteni kenyéradóidat, miért a sikertelenségre törekednek, mert műsorod volt az egyetlen, amiért érdemes volt arra a csatornára kattintani, ahol hétről hétre szigorú konok következetességgel tágítottad tudatosan egyre szűkített horizontunkat.

A minden mérték szerint jogosan történt részedre adott kitüntetés
visszakövetelésekor már tudható volt, hogy a mindig láthatatlan kezek megfordították az alkalmaztatásod homokóráját és csak az volt a kérdés, még meddig viselik el igazságosztó nemzetmentésed.

Nagyon sokunknak, a jelenlegi és közelmúlt hatalmainak elviselhetetlenül sokaságának fogsz hiányozni, de reményeink szerint csak ideig -óráig!

Csak akad olyan valóban nemzeti média, aki hív majd és vár, hogy programod a Világ-panoráma újra képernyőre kerülhessen majd egyre növekvő benned és egyedül a magad fajtájában bízók reményeként. A csatornát, ami részedre eddig kenyeret és lehetőséget, nekünk pedig műsoroddal hitet és reményt sugárzott örökre törlöm a sajnos egyre csökkenő számú úgynevezett nézhető nemzeti hírforrások közül.

Reiner Péter

Együttérzéssel és barátsággal:

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Hírek, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »