Reagálás Varga Mihály bejelentésére: A magyar családok dugaszolják vissza az Orbán szavára felbontott üveg bort!

Noha korábban a Parlament ülésén Orbán Viktor nullás költségvetést lengetett be, ma kiderült, a büdzsét 2,4 százalékos hiánnyal tervezik. További visszalépés a kormányzati hurráoptimizmushoz képet, hogy pár hónapja még nominálisan is csökkenő államadósságról beszélt a gazdasági vezetés, a mai bejelentésben erről már egy szó nincs.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A magyar emberek tehát hiába bontották ki Orbán Viktor felhívására az üveg bort, világossá vált, hogy a Fidesz az államadósság-csapdából az IMF és az EU hitelének visszafizetése után sem képes kivezetni az országot, a magyar családok továbbra is adósságtörlesztés céljából adóznak.

A Jobbik ugyanakkor saját sikereként is értékeli, hogy ha nem is teljes körűen, de legalább részben meghallgatásra talált követelésünk, és ha nem is a szükséges termékkörben, de a legalapvetőbb élelmiszerek áfatartalma jövőre végre csökkenhet. A Jobbik azon lesz, hogy folyamatosan nyomás alatt tartsa a Fidesz-kormányt, és ellenzékből is elérje a magyar családok adóterheinek csökkentését.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »