Rakamazi ifjak a II. Almavirág Fesztiválon

Hír típusa: IT hírekBorítókép: 

A múlt hétvégén, május 14.-n került megrendezésre  Rakamazon, a II. Almavirág Fesztivál, melynek fő témája a kultúra, a gasztronómia és a hagyományőrzés volt.

Ez a rendkívül színvonalas rendezvény 12:00 órakor felvonulással kezdődött, majd a délután folyamán olyan kulturális és hagyományőrző programok színesítették a napot, mint például a szabja-, kopja-. íjász-, solymász és lovas bemutató, vagy éppen a népi táncosok, huszárok bemutatója.

A rendezvényen képviseltette magát a nemrégiben megalakult Jobbik Rakamazi Ifjúsági Tagozata is, akik vendégeiket az általuk elkésztett étellel kínálták, az érdeklődőket pedig különböző kvízekkel, játékos feladatokkal szórakoztatták, melynek nagy sikere volt a látogatók körében.

A helyi IT vendégül látta Farkas Gergelyt országgyűlési képviselőt, a Jobbik IT országos elnökét, Nichter Tamást, az IT országos alelnökét, Adorján Bélát a Jobbik Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei elnökét, valamint Bányai Istvánt, a Jobbik IT Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei elnökét.

A Rakamazi IT aktivitásának köszönhetően számos érdeklődő ismerkedhetett meg a Jobbik és a Jobbik IT munkájával, célkitűzéseivel.

Bevezető: A múlt hétvégén, május 14.-n került megrendezésre Rakamazon …


Forrás:jobbikit.hu
Tovább a cikkre »