Rafinált egy nőszemély ez a K. Nóra… a társa persze ismeretlen..

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya eljárást folytatott a váci K. Nóra ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 19-én 11 óra körüli időben a 26 éves nő, és ismeretlen társa, egy férfi becsengettek egy Budapest IX., Üllői úti lakásba

Magyar Menedék - Chemtrail

Hírdetés

Az ott élő idős férfival közölték, hogy rendőrök és miután a környéken sok volt a betörés megnéznék, hogy megvan-e a lakásban tárolt minden érték, illetve készpénz. A kérésnek eleget téve a sértett megmutatta a széfben tartott pénzét, aranyékszereit. Míg a nő elterelte az idős férfi figyelmét, addig a társa ellopta a lakásban található értékeket. A páros elköszönése után a sértett már csak a nyitva hagyott széfet találta, amiből minden eltűnt.

A lopással okozott kár közel 57 millió forint. A rendőrségnek sikerült beazonosítani a páros női tagját, egy 26 éves váci nőt. Társának kiléte nem derült ki az eljárás alatt. Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya a napokban befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség felé megküldte.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »