Ráduly: arra kérem Borboly Csabát, hogy ne lépjen vissza

Ráduly Róbert arra kérte Borboly Csabát, hogy korábbi bejelentésével ellentétben ne lépjen vissza a jelöltségtől, és adja meg a csíkszeredaiak számára a választás lehetőségét – számol be a Marosvásárhelyi Rádió.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Ráduly csütörtökön jelezte indulási szándékát Füleki Zoltánnak, az RMDSZ csíkszeredai elnökének. Ezt követően Füleki és Borboly is megerősítették azt a korábbi kijelentésüket, hogy a Hargita megyei önkormányzat elnöke visszalép Rádály javára.

“Azt szeretném, hogy senki ne lépjen vissza. Ezúttal is felkérem Borboly Csabát, hogy ne lépjen vissza amiatt, mert én indulok. Ha ő úgy látja, hogy az RMDSZ színeiben szeretne indulni a választásokon, induljon. Azt gondolom, hogy Csíkszereda megérdemelné, hogy döntsön: Bokor Mártont, Borboly Csabát, Ráduly Róbertet, vagy valaki mást akar polgármesternek” – mondta Ráduly a Marosvásárhelyi Rádió megkeresésére. Hozzátette: Borboly döntésétől függetlenül ő indulni fog a polgármester-választásokon.

Borboly Csaba a Marosvásárhelyi Rádió megkeresésére elmondta, a múlt héten született döntéssel összhangban mostantól a megyei kampányban kíván részt venni, hiszen véleménye szerint a Csíkszeredának nagyon sok munkára, nem párharcra van szüksége. (marosvasarhelyiradio.ro)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »