Puskás Ferenc nyerte a legendák világbajnokságát

Puskás Ferenc nyerte a legendák világbajnokságát

Puskás Ferenc legyőzte Cristiano Ronaldót a goal.com-on rendezett “legendák világbajnokságának” döntőjében.

Puskás Ferenc nyerte a legendák világbajnokságát

Puskás Ferenc a döntőben is megállíthatatlan volt: a legendás Aranycsapat kapitánya a szavazatok 69 százalékát megszerezve – több mint 192 ezer voksot gyűjtve – a Real Madrid portugál ikonját is legyőzte a goal.com által indított játékban.

Egyedüli magyarként Puskás Ferenc is bekerült a 16-es mezőnybe (Puskás Ferenc, Lionel Messi, Ronaldinho, Johan Cruyff, Alfredo Di Stefano, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini, Ronaldo, C. Ronaldo, Eusébio, Pelé, Michel Platini, Zinedine Zidane, Marco Van Basten, George Best, Diego Maradona), ahol először a holland Marco van Bastennel „csapott össze”, akit szoros csatában búcsúztatott, a következő körben pedig nagy fölénnyel az argentin Maradonát győzte le. Az elődöntőben a francia Zinedine Zidane-nal került párba, akit szintén imponáló különbséggel utasított maga mögé.

A másik ágon Ronaldo nem kisebb skalpokat gyűjtött, mint a brazil Ronaldo, Paolo Maldini és Lionel Messi.

Mint ismeretes, a legendák világbajnokságának keresztelt játékot a goal.com szerkesztősége azzal a céllal indított el, hogy az általuk kiválasztott 16 játékos közül a labdarúgás szerelmesei megválaszthassák minden idők legjobb játékosát.

forrás: goal.com / hirado.hu

The post Puskás Ferenc nyerte a legendák világbajnokságát appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »