Pukli megint kavar

Nem hiszem, hogy bármit elkövettem volna, mondhatnám azt is, hogy egy komoly névtelen feljelentés történt írógéppel írva, de nem volt névtelen a feljelentő – ezt Pukli István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Teleki Blanka Gimnázium igazgatója elmondta: nem ismeri a vádat sem, a feljelentés tényét is a sajtóból tudta meg. A Tanítanék Mozgalom szervezője kijelentette: ő munkaidőn túl vállalta az ügy képviseletét, a vele eleinte együtt nyilatkozó tanár viszont sokat akart szerepelni, viszont minőségileg ezek a performanszok nem voltak megfelelőek, ez lehetett a sérelem oka, emiatt távozott később az iskolából.

Hozzátette: az illető pedagógus közös megegyezéssel távozott, villámgyorsan el akarta hagyni az iskolát. Nem én vagyok a munkáltató, vissza sem élhettem a helyzetemmel, az, hogy a rendőrség ilyen gyorsan intézkedik, a karaktergyilkosság része, mert látják, hogy a mozgalom nem fullad ki – fogalmazott.

Pukli István hangsúlyozta: közeleg az újabb tüntetés időpontja, ezt akarják ellehetetleníteni, de azt nem veszik észre, hogy ezek a lépések kontraproduktívak, így még többen állnak a mozgalom mellé. A Tanítanék Mozgalom szervezője szerint már fel sem veszi ezeket a dolgokat igazán, ez az ügy ugyanis nem létezik, arról kellene inkább beszélni, hogy megint túltolják a biciklit. A szakember elmondta: június 11-én, délután 3-kor, a Várkert Bazárnál fognak tiltakozni legközelebb. (…)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »