Pukkadoznak a zsidók: megint lecionistázta Hitlert a páriává vált egykori londoni polgármester

A brit Munkáspárt a nagy-britanniai cionista lobbi kereszttüzébe került London korábbi munkáspárti polgármesterének egy óvatlan kijelentése miatt. Pedig Ken Livingstone csupán azt a tényt szögezte le, hogy Adolf Hitler támogatta a cionizmust. Ez a kijelentés se gyűlöletkeltést, se holokauszttagadást nem tartalmaz. Ennek ellenére Livingstone-nak bűnhődnie kell.

Az egykori londoni polgármester a BBC rádiójának nyilatkozva követte el „bűnét”. Immár másodszor ismételte meg Adolf Hitlerre és a cionistákra vonatkozó véleményét. Livingstone egészen pontosan a következő szavakkal vonta magára a cionisták haragját: „Az 1930-as évek folyamán Hitler együttműködött a cionistákkal, és támogatta őket, mivel úgy gondolta, hogy a zsidókkal kapcsolatos problémákat megoldaná, ha mindannyian Palesztinába költöznének.”

Még egy további nyilatkozat is van a volt londoni polgármester „rovásán”. Ez év májusában ugyanis az arab nyelvű al-Ghad al-Arabi elnevezésű TV-állomásnak adott interjújában a következő szentségtöréssel felérő kijelentést tette: „Izrael Állam létrehozása alapvetően rossz döntés eredménye volt, ugyanis azon a területen 2000 ezer esztendeje palesztin közösség élt.” (Az sem sokat számítana, ha az „eretnek” politikus 1400 évet mondott volna, vagyis a Szentföld arab meghódításának idejétől datálta volna a palesztinok jelenlétét.)

Az elmúlt hónapok során a brit Munkáspárt nem kevesebb, mint 50 személy tagságát függesztette fel „antiszemitizmus” illetve „rasszizmus” vádjával.

Páger OszkárPressTV nyomán

"Holokauszttagadás" kóser módra: Netanjáhu nyomdokain cionistázta le Hitlert a volt londoni polgármester

Egy pakisztáni "brit" képviselő azt javasolta, Izraelt ténylegesen is át kellene helyezni Amerikába


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »