Pszichothrillert rendezhet Alföldi Roberta a Nemzeti Színházban

Pszichothrillert rendezhet Alföldi Roberta a Nemzeti Színházban

Nem elég, hogy a Nemzeti Színházban a teljes igazgatói mandátumát kitölthette a Fidesz-kormány alatt is az aberrált provokációiról elhíresült Alföldi Róbert, most vissza is térhet a Vidnyánszky Attila vezette intézménybe: június 27-én újra Alföldi-rendezéssel borzolják a kedélyeket a Nemzetiben, ami a vállaltan homoszexuális provokatőr szerint természetes.

Alföldi a 2016-os Armel Opera Fesztival nyitó előadását, Eötvös Péter Senza Sangue című opera-pszichothrillerét állítja színpadra. Az előadás az Opera Theatre d’Avignon produkciója, az ősbemutatót már meg is tartották májusában.

Mint tavaly év végén Alföldi mondta, nem azért került a Nemzetibe az opera, hogy „helyes kis ügy legyen” ebből, hanem azért, mert itt voltak meg a technikai feltételek az Eötvös-mű és az azt követő Bartók-mű (A Kékszakállút Nadine Duffaut rednezi) színreviteléhez.

Hírdetés

„Az, hogy én a Nemzeti Színházba visszamegyek dolgozni egy vendégjáték erejéig, az számomra semmiféle rossz érzéssel nem jár. Sőt, azt kell hogy mondjam – némi pofátlansággal -, hogy számomra természetes, hogy én ott dolgozom” – nyilatkozta a rendező.

A Nemzeti Színház állítólag először nemet mondott az Armel megkeresésére, de végül a megszokottnál jóval drágábban, egy estére bruttó ötmillió forintért kiadták a fesztiválnak az épületet.

(hvg.hu)

A Magyar Nemzeti Operaházat is bemocskoltatják Alföldivel

Újabb buzi provokáció: Alföldi azzal árasztotta el az utcákat, amivel minden éjjel álmodik


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »