PS: az Echo TV leveheti a képernyőről Szaniszló Ferencet – a jobbikosoknak cigányszar-lapátolást javasló Bayer maradhat

PS: az Echo TV leveheti a képernyőről Szaniszló Ferencet – a jobbikosoknak cigányszar-lapátolást javasló Bayer maradhat

A PestiSrácok.hu úgy értesült, leveszik a képernyőről az Echo TV “főpapjának”, Szaniszló Ferencnek a műsorát. A jobbikosoknak cigányszar-lapátolást javasló Bayer Zsolt mellett Szaniszló volt az egyre kevésbé nézett csatorna legnépszerűbb műsorvezetője.

Az erősen kormányközeli lap értesülései szerint lényegében felmondott Szaniszló Ferencnek az Echo TV. A csatornán futó Világ-Panoráma című műsor felelős szerkesztő-műsorvezetőjét váratlanul levették a képernyőről.


Szaniszló ferenc az Alternatív Táncsics-díjjal

A Panoráma egykori külpolitikai újságírója 2008 augusztusa óta heti két alkalommal jelentkezett, hogy -a a műsor ajánlója szerint – bemutassa a nézőknek “a mindig aktuális világpolitikai és gazdasági történések hátterét, feltárja az események gyökerét, és a Földünkön zajló drámai változások okait”. A "sváb" Bayer Zsolt mellett ő volt az Echo TV másik meghatározó arca, műsora hétről hétre az egyik legnézettebbnek számított, miközben az Echo Tv nézettsége csökken. A Széles Gábor nagyvállalkozó tulajdonában álló csatornára idei, év eleji adatok szerint a tévénézők 0,2 százaléka volt kíváncsi. Összehasonlításként: ugyanez az “SHR” adat az ATV-nél tizenkétszer nagyobb, 2,4 százalék volt.

A ProstiSrácok.hu cikkének megjelenése után a lap elérte Bedő Istvánt, az Echo TV vezérigazgatóját, aki azt mondta: Szaniszló Ferenc jelenleg alkalmazásban áll az Echo TV-nél, és a Világ-Panoráma már felvett aktuális adása is a képernyőre kerül. Arra ugyanakkor nem kívánt válaszolni, hogy mi lesz a műsor sorsa.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »