Prostikból fedezte albérleti díját egy 61 éves nő

Prostitúció elősegítése miatt gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy 61 éves nőt, aki egy belvárosi lakást bérelt Budapesten azért, hogy azt örömlányok rendelkezésére bocsássa – közölte a fővárosi főügyész pénteken az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleményében azt írta: a nő még 2015 novemberében bérelte ki a lakást, majd szexuális tartalmú internetes honlapon hirdetést adott fel azzal, hogy “lakótársakat” keres. Az így verbuvált örömlányok rendszeresen vitték fel a társasházi lakásba az ügyfeleiket, ahová a 61 éves gyanúsított a főbérlő tudta nélkül engedte be őket.

A lakásbordély működésének végül egy, a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságára e-mailen érkező bejelentés vetett véget. A nyomozók kimentek a lakásba és előállították a gyanúsítottat, valamint az ügyben tanúként szereplő – ahogy a főügyész fogalmazott – ott talált “lakótársait”.

A büntetett előéletű 61 éves nőt a bíróság 1 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását három és fél év próbaidőre felfüggesztette, egyben a nő pártfogói felügyeletét rendelte el.

Az ítélet nem jogerős, az ellen a védelem enyhítésért fellebbezett.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »