Prosperitati: Újabb két pályázatnál hirdettek eredményt

Prosperitati: Újabb két pályázatnál hirdettek eredményt

Újabb pályázati körnél hirdetett eredményeket a Prosperitati Alapítvány. Pénteken megszülettek a döntések a Támogatási eszközök odaítélése mezőgazdasági termelők számára minőséges tenyészállatok, méhanyák, méhrajok és kaptárak vásárlására valamit a Támogatási eszközök odaítélése mezőgazdasági kultúrák öntözésére és az öntözőrendszerekbe való beruházásra pályázati kiírásokban.

A tenyészállatok és méhek vásárlására kiírt pályázatra összesen 172-en jelentkeztek, 67-en megkapták a 200 és 800 ezer dinár közötti támogatást, 26 pályázatot a források függvényében minősítettek támogathatónak, 79 pályázatot pedig a szakmai értékelők nem javasoltak támogatásra. A pályázat eredményeit itt tudják megnézni.

A mezőgazdasági kultúrák öntözésére és az öntözőrendszerek vásárlására meghirdetett pályázati kiírásra 134 pályázat érkezett, a szakmai értékelők 49 pályázat esetében ítélték meg a 800 ezer dinárig terjedő támogatást, 33 pályázat támogatható a források függvényében, 52 pályázatot pedig nem javasoltak támogatásra. A pályázati eredmények itt tekinthetők meg.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »