Pörzse Sándor: a jobbikos tagság ostoba!

NIF: Mi meg azt mondjuk Pörzse Sanyónak, amit a Sárga Pólósok DR. WELLMANN GYÖRGY FŐBÍRÓ-nak üzentek.

Pörzse! Húzd ki a nyelvedet a Vona gló Gábor seggéből!

Nováknak meg: Hajrá Novák! Demokrácia és radikalizmus jól megférnek egymással!

Itt az ideje, hogy bevesd a kuruc.info-t magad mellett!!! Használjátok cikkünket a személyi kultusz lefaragásának módozatairól! Csupaszra kell vetkőztetni a királyt!

Novák párti JOBBIKOSOK!

-Gyertek át a NIF-re!

-Küldjetek információt a belháborúról!

Titeket támogatunk:

-A radikalizmust, a besimulás helyett!

-A magyar érdeket a PT érdekei helyett!

Pörzse Sándor szerint Vona Gábornak kell eldöntenie, hogy kivel szeretne együtt dolgozni, és kivel nem. Méghozzá gyakorlatilag azért, mert a Jobbik tagsága erre képtelen, mivel túl ostoba hozzá.

NIF: Vona gló Gábor döntött már. Olyan Jobbikot akar, amelyik “hasonszőrű az LMP-vel és az Együtt-tel”. Választási szövetséget kötött velük!!!

Hatalmas a helyezkedés a Jobbikban. A tét pedig az, hogy ki milyen párthatalmi pozíciót fog meg a 2018-as választás előtt.

Sikerül-e Vonának kiszorítani a Novák Előd fémjelezte vonalat, vagy végleg meggyengülnek pozíciói?

Mivel a tét elég nagy, így mindkét tábor jelentős erőket vet be.

Vona ugyanis elnöki vétóval kívánja kiütni a nyeregből a jelenlegi Jobbik-elnökség egy részét, amit Novákék nem hagynak annyiban.

A hatalmi harc gyakorlatilag két eltérő hatalomtechnikai megközelítés, a néppártosodás és a radikalizmus küzdelmére redukálódott le.

Míg az egyik tábor a vezető tévedhetetlenségével, addig a másik az alulról szerveződő demokráciával érvel.

Pörzse Sándor a Barikád legújabb számának főszerkesztői vezércikkében írta meg véleményét, és tette le voksát Vona Gábor mellett. Méghozzá nem is akárhogy!

 „Lehet, hogy durván hangzik, amit mondok, de a tagság egész egyszerűen nem tudja eldönteni, ki a jó alelnök. Azt az elnök tudja eldönteni. A tagság azt tudja eldönteni, hogy szűkebb környezetében ki a legkiválóbb közülük.” „Sőt, van egy olyan jelenség is (és aki volt Jobbik-kongresszuson, az ezt tudja), hogy aki nagyobbat és nagyobb hévvel mond, azt megválasztják alelnöknek. Elég egy kongresszuson beígérni, hogy visszafoglaljuk Erdélyt, betiltjuk a MAZSIHISZ-t, közös cellába kerül Orbán és Gyurcsány, elkobozzuk a Hitgyüli vagyonát, és máris kész az alelnökség. Az, hogy ennek semmi alapja, sőt ha akarná valaki, sem tudná végrehajtani, az a felhevült pillanatokban egyáltalán nem számít.” 

Ennyit arról, hogy hogyan is áll a Jobbikon belül a néppártosodás. Ennél azonban sokkal súlyosabb jelenség, hogy milyen szinten nézi le saját tagságukat a párt egyik vezető véleményformálója. Ugye, megint az a borzalmas tagság, Szabó Iván óta ismerjük ezt a fogalmat. Most eljött a Jobbikban is az emdéefedés ideje. Azok kezéből facsarják most ki a döntés lehetőségét, akiknek a hátán felkapaszkodtak.

Végül tehát pont olyanok lettek, mint akik ellen egykor létrejött a Jobbik.

forrás: spiler.blog.hu.  2016. április 29. Szerző: Edward Blake

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:ellenállás, Jobbik Tagged: elnöki beton, jobbikosok ostobák, radikalizmus vs. cukisodás, Vona gló Gábor


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »