Porosenko szerint Putyin nem erős vezető

Petro Porosenko ukrán elnök nem tekinti Vlagyimir Putyint erős vezetőnek, mert szerint az orosz államfő nem tartja be a szavát – írja az Ukrajinszka Pravda.

„Ha Önök elértek valamilyen megállapodást Putyinnal, ez még nem jelent semmit.” – mondta el Porosenko a CNN-nek adott interjújában, hozzátéve, hogy az erős vezetőnek felelősnek kell lennie, valamint be kell tartania az ígéreteit.

Az ukrán államfő szerint az erős vezető elsősorban felelősségtudatot jelent. Az erős vezető fényes kilátásokat jelent az ország számára, jobbá kell tennie állampolgárai életét. Porosenko szerint Putyin nem felel meg egyik kritériumnak sem, de megjegyezte, hogy azt kívánja az orosz elnöknek, hogy váljon belőle erős vezető.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Porosenko: Oroszország finanszírozza az euroszkeptikusokatPorosenko megígérte, hogy felemeli az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok fizetésétPetro Porosenkóval tárgyalt Áder JánosRovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: Petro Porosenko, Vlagyimir Putyin, Ukrajna, Oroszország, ukrán-orosz viszony, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »