Porhintés a fideszes duplagondol a migránstáborok kapcsán

Hiába nevezi Lázár János orwelli módon „őrzési pontoknak” a Körmenden és Szentgotthárdon kialakított migránstáborokat, attól a tények még tények maradnak: a Fidesz-kormány magyar emberek közé telepít idegen kultúrájú, szokású bevándorlókat, áll a Jobbik közleményében.

Az ellenzéki párt szerint a Fidesz nem először nézi ostobának a magyar embereket és szabadon alakíthatónak a magyar nyelvet.

Külföldieket úgy juttatott magyar földtulajdonhoz, hogy minden nyelvtani szabályt áthágva belföldinek nevezte őket. Átláthatónak nevezett olyan, több száz millióval támogatott és közbeszerzéseket is elnyert offshore cégeket, melyeknek Fidesz-közeli vezetői az IMF-nek kémkedtek. Átláthatónak nevezett olyan offshore cégeket is, melyekről csak később derült ki, hogy a letelepedési kötvények főleg Oroszországból származó bevételei révén Habony Árpád baráti körének hoztak busás hasznot, írja a legnagyobb ellenzéki erő.

A Jobbik felszólítja a Fideszt, hogy fejezze be kétszínű politikáját, álláspontjuk szerint ugyanis, a körmendi és szentgotthárdi migránstábort nemhogy átnevezni, de megnyitni sem lenne szabad.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »