Pocsék játékkal vánszorog 16 közé a házigazda

Pocsék játékkal vánszorog 16 közé a házigazda

90 perc alatt 0 kaput eltaláló lövéssel, az utolsó utáni pillanatokban szerzett találatokkal verte Franciaország Albániát.

Úgy látszik, Franciaország lesz az Eb hajráspecialistája: amint Romániát, Albániát is az utolsó pillanatokban fektette kétvállra Didier Deschamps legénysége. A szerdai sikert (2-0) Antoine Griezmann 90. és Dimitri Payet 96. percben szerzett találata hozta meg a kékeknek a labdarúgó-Európa-bajnokság A csoportjában, ezzel a házigazda már biztosan ott van a torna legjobb 16 csapata között.

A marseille-i mérkőzés első félidejében jobbára kiegyenlített játék folyt, a másodikban viszont szinte végig egykapuztak a franciák, a kaput viszont mindannyiszor elvétették Giroud-ék – a kapufát az UEFA sem számítja kaput eltaláló lövésnek.

https://youtu.be/vs8T9tmJnOg

A 6 pontos franciák mögött a zárófordulót megelőzően a svájciak 4, a románok 1, az albánok 0 ponttal állnak, utóbbiak már csak akkor juthatnak tovább, ha legyőzik a románokat 4 nap múlva, és a többi csoportban is számukra kedvezően alakulnak az eredmények, 6-ból ugyanis 4 csoportharmadik is továbbjut a 16 közé.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »