Pisztollyal és 83 lőszerrel indult szórakozni Kiskunfélegyházára egy tömörkényi férfi

Pisztollyal és 83 lőszerrel indult szórakozni Kiskunfélegyházára egy tömörkényi férfi

Egy tömörkényi férfi ittasan, maroklőfegyverrel indult el egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre. V. Lászlót a rendőrök a lakása közelében elfogták és őrizetbe vették.

Állampolgári bejelentés szerint a 40 éves férfi ittasan egy fegyvernek látszó tárggyal egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre indult személygépkocsijával 2016. március 18-án, hajnalban. A járőrök 5 óra 30 perc körül Tömörkény belterületén vonták intézkedés alá az Audi gyártmányú jármű vezetőjét. A gépkocsi átvizsgálása során a férfinál egy engedély nélkül tartott, működőképes maroklőfegyvert, valamint 83 darab lőszert találtak a rendőrök, amelyet az intézkedés során lefoglaltak.

V. Lászlót a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállították. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, a tömörkényi férfival szemben hiteles légalkohol-vizsgálatra is sor került. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói V. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »