Piknikezni hívták a naiv francia lányt az Eiffel-toronyhoz, de a kedves menekültek inkább megerőszakolták

Piknikezni hívták a naiv francia lányt az Eiffel-toronyhoz, de a kedves menekültek inkább megerőszakolták

Meztelenre vetkőztetett, és brutálisan megerőszakolt egy francia lányt három algériai migráns Párizsban, az Eiffel-toronynál. A három betolakodó kijelölt szálláshelye Németországban volt, éppen a menedékkérelmük elfogadására várnak hivatalosan, de átszöktek Franciaországba.

A múlt vasárnapi csoportos nemi erőszakról először a Le Parisien közölt részleteket. A 18 éves, vidéken élő lány összeveszett a szüleivel, utána pedig Párizsba utazott. A Facebookon ismerkedett meg az egyik későbbi erőszakolójával, aki piknikezni hívta az Eiffel-toronyhoz. Ott azonban két társával várta a lányt.

Levetkőztették, megkötözték, és mindhárman megerőszakolták. Azt mondták neki, hogy ringyót csinálnak belőle, és megölik, ha nem engedelmeskedik nekik. Még tartott a kegyetlen erőszak, amikor két arra kocogó kanadai turista megzavarta a támadókat, akik elmenekültek.

A fiatal lány kórházba került, a vallomása alapján egy külkerületi tömegszálláson megtalálták és elfogták a három támadót, akik persze tagadták az erőszakot. Azt hazudták, hogy 17 évesek és Tunéziából érkeztek, de kiderült, hogy valójában Algériából mentek Németországba menedékjogot kérni, és sokkal idősebbek.

(Origó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »