Pedofília miatt lecsuktak egy volt MSZP-s képviselőt

Szeméremsértés miatt első fokon egy év, négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott egy csepeli fodrász, aki szexuálisan zaklatta kiskorú vendégét. A 64 éves, pedofil fodrászt a sértett anyjának feljelentése alapján fogta el a rendőrség, a Fővárosi Főügyészség pedig gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A Csepel.info robbantotta a hírt, mely szerint pedofil bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt előzetes letartóztatásba került S. Miklós, a csepeli MSZP korábbi önkormányzati politikusa. Nem először érte ilyen vád, a lap információi szerint szerint már a börtönt is megjárta.

S. Miklós első komoly pedofil botránya 1998-ban volt, akkor egy önkormányzati rendezvényen próbált egy kisfiúval szexuális kapcsolatot létesíteni. Nem sikerült. A politikust elverte a gyerek apja, aki utána rendőrségi feljelentést tett. A csepeli MSZP vezetése botránytól tartva ez után lemondatta S. Miklóst a képviselő-jelöltségről. Helyette az a Takács József lett a párt jelöltje, akit később frakciótársa, Deme Gábor és társa gyilkoltak meg. S. Miklós kezét azonban nem engedte el a párt. 

A párt nem engedte el a kezét, így tovább üzérkedett  

A politikus a pedofil vád után iskolai oktatói állást kapott egy MSZP-közeli alapítványi iskolában. Máshol sem próbálták a gyerekek közeléből eltávolítani. Gyerektáborok állandó résztvevője, egy gyermeksegítő alapítvány központi figurája lett. Még a Csepel testvérvárosaiból érkező gyerekeket is sokszor rábízták. Egészen addig, amíg újabb pedofil botrányba keveredett, és 2006-2007 körül börtönbe került.

Nem tartottak azonban sokáig a börtönévek, amihez csepeli pletykák szerint a helyi MSZP-s vezetésnek is köze lehetett. (Ekkor volt igazságügyi államtitkár a Csepelen politizáló Avarkeszi Dezső.) Egy informátor szerint egészségügyi indokokkal került ki az ex-politikus a börtönből, és 2009-ben, Takács József temetésekor jelent meg újra nyilvános rendezvényen.

S. Miklós 2010 után is ragaszkodott pártjához. Amikor a csepeli önkormányzat csepeli közösségi tulajdonba próbálta vonni az MSZP-hez kötődő Munkásotthont, Kunhalmi Ágnessel és Szenteczky Jánossal együtt tiltakozott, és állt élőláncot az intézmény körül. Mivel visszaesőnek fog minősülni, nem sok jóra számíthat a bírósági tárgyaláson – írja a lap. 

Bezárta a fiút 

Az ügyészség szerint az idős férfi egy csepeli fodrászatban dolgozott fodrászként, ahova pár nappal ezelőtt, 2016. szeptember 26-án, hétfőn délután a 15 éves fiú hajvágásra tért be – derítette ki a Blikk

A fodrász üzletben rajtuk kívül más nem volt ekkor. A 64 éves férfi nem sokkal azután, hogy hozzáfogott a hajvágáshoz, fogdosni, simogatni kezdte a fiút a ruháján keresztül.

Azt is mondta neki, hogy szívesen fizetne neki szexért. Közben leengedte az üzlet redőrnyét is és kulcsra zárta a bejárati ajtót, igaz, a kulcsot a zárban hagyta, majd tovább tapogatta a fiút.

(Csepel.info)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »