Paul Craig Roberts: „Felkészült a halálra?”

Paul Craig Roberts: „Felkészült a halálra?”

PAUL CRAIG ROBERTS

A bátor szókimondás amerikai megtestesülése, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára kommentál egy cikket, amelyben a híres amerikai tényfeltáró újságíró, Glenn Greenwald az Interceptben leleplezi azokat az álhíreket, amelyeket az amerikai belbiztonsági minisztérium eresztett ki magából arról, hogy Oroszország 21 amerikai államban hekkelte meg a választásokat. Mely híreket „a prostituált média” világszerte azonnal elterjesztett.

Később így ír: „Amivel Greenwald nem foglalkozik, az az Oroszországról, Kínáról, Iránról és Észak-Koreáról szóló hatalmas mennyiségű álhírek hatása. Oroszország tudja, hogy Washington tudja: az Oroszország elleni vádak hamisak. Akkor miért hozza fel ezeket a hamis vádakat Oroszország ellen?

Oroszországot nem tudják felakasztani, mint Szaddam Husszeinnel tették, vagy meggyilkolni, mint Khaddafit.

Hírdetés

Sokszor írtam már, hogy az olyan atomhatalmak provokálása, mint Oroszország vagy Kína a felelőtlenség legszélsőségesebb formája. A washingtoni elmeháborodott kretének a bolygónk életét veszélyezte tik. A prostituált sajtó rosszabb, mint a kurvák, melyek ők. Soha nem kérdőjelezik meg a háború felé vezető utat, csak felerősítik. Washington gyáva, barom vazallusai – Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Oroszország… és a többi EU/NATO idióták – a saját elpusztításukért könyörögnek azzal, hogy együttműködnek Washingtonnal.

Lesz Washington olyan ostoba, mint Adolf Hitler és bevonul Oroszországba?”

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »