PARAINESIS HELTAI LACKÓHOZ

PARAINESIS HELTAI LACKÓHOZ

„Az LMP képviselője aláírást gyűjtött az olimpiaellenes népszavazáshoz, amíg le nem fejelte egy járókelő

Jakabfy Tamást, az LMP józsefvárosi képviselője éppen a Rákóczi téren gyűjtött aláírásokat a Momentum Mozgalom olimpiaellenes népszavazási kezdeményezéséhez. Egy arra járó férfinak azonban ez nem nagyon tetszett, odalépett a vásárcsarnok előtti standhoz, és elkezdett ordibálni a képviselővel.

De ez sem volt elég, a férfi ugyanis úgy lefejelte Jakabfyt. hogy az LMP-snek elkezdett vérezni az orra.

A helyszínre hívták a rendőröket, de férfi akkor sem állt le, még az egyik járőrt is megharapta.

Jakabfyt ezután kórházba vitték, a balesetin kezelik.

Hírdetés

Heltai László, az LMP VI. kerületi önkormányzati képviselője így kommentálta az ügyet: „Ez történik akkor, ha a kormány kommunikációja azt üzeni, hogy az embereket a létezésükben fenyegeti az, ha dönthetnek arról, hogy rendezzenek-e olimpiát.” (24.hu, 444)

 

Szomorú, hogy vannak olyan idióták, akik csak így képesek kifejezni artikulálatlan dühüket, szomorú, hogy kénytelenek vagyunk együtt élni ilyenekkel, és még a kilincset is meg kell fognunk utánuk. (Miután a hírből kiderül, hogy ez a kretén a rendőrt is megharapta(!), nyilvánvalóan nem normális az Isten barma…)

És akkor a parainesis: Nagyon figyelj, Heltai, te fasz! A kormány nem kommunikált semmi ilyesmit. S miképpen nem lehet minden pofon mellé egy rendőrt állítani, úgy nem vállalhat felelősséget egyetlen kormány sem minden egyes idiótáért, és minden egyes idióta cselekedeteiért. S amikor te ilyeneket beszélsz, akkor ugyanolyan becstelen gazemberré válsz, mint a lefejelő-harapdáló barom. Becstelen gazemberré, vagy komplett idiótává.

Sajnos, nincsen harmadik lehetőség.

(Amúgy ez a te pártodban általános, lásd Hadházy nevű párttársadat, aki bekapcsolt magnóval kommunikál a környezetével, hátha később valamit fel tud majd használni valamire. Egy becstelen gazember az is. Csókoltatlak benneteket!) 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »