Ostrom alatt Székelyföld!

És a honi magyar politikum és értelmiség sunyít? Miért kérdezem? Elmondom.

Adott, hogy 2015. november 30-án letartóztatták koholt vádak és a sehonnan előkerülni nem akaró “bűntárgy”-ak hiányában Beke Istvánt. Aztán majd egyhónapos várakozás után Szőcs Zoltánt is. Mindketten a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviselői. Zoltán a szervezet erdélyi elnöke.

Az, hogy helyes-e a HVIM által vallott cél, a HVIM eszmerendszere (amely tulajdonképpen magyarországi fogantatású, s az erdélyiek csak annak szárnysegédei) egyesek számára vitatható. Lehet ezen agyalni, vitázni, helyeselni vagy elítélni. Ennek nincs jelentősége, mert az egészséges hazafiságon és összetarozáson kívül, a HVIM azért gyakorolhatott vonzást az erdélyi magyarajkú ifjúságra, mert a romániai magyar politikum és a romániai magyar értelmiség 25 év alatt elárulta a romániai magyar ajkú választóit. A leggátlástalanabb, legönzőbb és a legaljasabb módon. A majd másfél millió magyar ajkú csak arra kellett ennek a “krémek krémjének” (rémek rémjének?), hogy a bársonyszékeiket biztosítsák, a busás üzletvitelük sikerét garantálják, miközben ők csak amolyan politikai gumicsontokat vetettek néha oda a “falkatársaknak”, míg ők a zsíros kondérból vastagon lakmároztak a (román részen is meglévő, hasonszőrű) bűntársaikkal: azzal a politikummal, amelynek egyetlen célja volt: magas jövedelmű (képviselőként, szenátorként, polgármesterekként), és a korrupció egyik európai fellegvárában a saját nagy bizniszeik futtatása, csalárd módon megszerzett vagyonjaik újabb és újabb csalárdságokkal való gyarapítása. Hová is lettek a Kárpátok erdei, hová lett a székely közbirtokosság vagyona? Hová lettek vadasparkok, pisztrangászatok, gyárak, üzemek, banknak indult vállalkozások? És ez a banda azt sem szégyellte, hogy a tavaly “post festa”-ra (az “az ünnep után”ra), vagyis a képviselőség-szenátorság utáni időre is életfogytiglani magas járadékot szavazzon meg magának akkor is, ha csak három hónapig volt „honatya”… Miközben emberek százezrei élnek a létminimum határán ebben az országban, ahol csak a pszichopata rabló gazembereknek szavatolt a jólét!

És hogy a választópolgár „eszmél” és kezdi látni a „választottjai” szennyesét (vagy a még annál is „olyanabbat”), azt a választásról-választásra fogyó számú szavazó bizonyítja, s egy INSCOP közvélemény-kutatási felmérésnél is többet árult el az a tény, hogy a december elsején a Facebook-oldalamon közzétett „Te, Hunor!” című írásomat 1133an osztották meg, 518 ember kedvelte és 83-an szóltak hozzá…

Nos, ezért mondom, hogy a romániai magyar pártok és érdekvédelmi szervezetek vezetői vagy cinkosok, vagy buták, vagy cinkosok (cinikusok?) is és buták is, vagy talán még ennél is súlyosabb a helyzet: társtettesek a román állami terrorban!

Egyébként azt nem hiszem, hogy annyira ostobák lennének, hogy nem fogják fel, hogy ami most történik az már régen nem HVIMügy!!! MERT itt és most a székelységet érte akkora arculcsapás vagy orrba rúgás, aminek előre kitervelt forgatókönyve VAN!!! ÉS EZ azt a célt szolgálja, hogy a régiósítást úgy keresztülvihesse a román hatalom, hogy Székelyföldet szétdarabolják, és román többségű régiókhoz csatolják!

És ebben társtettes, de minimum cinkos az egész romániai magyar politikum és értelmiség (az írott és elektronikus sajtó is) – az RMDSZ-szel az élen, az SZNT-vel folytatva, s szorosan fölzárkózva mögöttük: az MPP és az EMNP!!! MIÉRT??? Azért, mert most ha ezek összefognának, és a békés tiltakozás eszközével, a polgári engedetlenség különféle formáival “utcára hívnák” a választóikat, akkor meghátrálásra lehetne kényszeríteni a román állami terrort! “MINDEN MAGYAR MINDEN TELEPÜLÉSEN VONULJON KI AZ UTAKRA ÉS NÉMA TÖMEGKÉNT A FORGALMAT MEGBÉNÍTVA TILTAKOZZON A KÉT ÁRTATLAN IMMÁR MÁSODSZORI – VÁDEMELÉS NÉLKÜLI – 30 NAPRA SZÓLÓ ELőZETES LETARTÓZTÁSA ELLEN!!!” Erre kellene fölhívniuk választóikat, és azokat, akiknek állítólag az érdekeit védik, ezek a “korlátolt felelősségű politikai társaságok”!

És ha ezt megtennék, akkor: – valószínűleg meghátrálna a román terrorgépezet – valószínűleg szabadon engednék az ártatlanul meggyanúsítottakat – s valószínűleg valamit/valamennyit visszaszereznének a megtépázott, rongyos, ezer sebből vérző tekintélyükből és szavahihetőségükből!

Hírdetés

DE NEM TESZIK.

Ahol kondér-érdek van, ott viszont igen. Nemrég Marosvásárhelyen egymás nyakába borult egy volt református püspök vezette párt, az EMNP, az RMDSZ, az SZNT, az MPP, és Székelyvásárhelynek olyan polgármestert akarnak, aki a Hit Gyülekezetének oszlopos tagja, mely álegyházról tudjuk, hogy cionofil, magyargyűlölő, átokkórusokkal operáló imádkozó sáskahadként működő, és a cionista Izraelt dicsőítő “magyar” és újfent „történelmivé ütött” egyház…

És mindeközben harsonák zengik Izsák Balázs soros gumicsont-mutatványát, hogy mekkora nagy port fog ő verni az általa Székely Összetartozás Napjává kiherélt SZÉKELY MÁRTÍROK NAPJÁN!!! Hogy most fogunk “megszámláltatni”, hogy hányan vizsgázunk “székelységből”. Ez az az eset, amikor „akasztják a hóhért”… Elterelő hadművelet. Parasztvakítás. Árulás! Nem március 10. most a legvérzőbb seb, hanem az a seb, amelyet a székelyeken most ejtettek két ártatlan fiatalember megalázásával, s rajtuk keresztül – s a román média varjú- és keselyűkórusa által ügybuzgóan a terrorista hatalmat támogava – AZ EGÉSZ SZÉKELYSÉGEN!!!

Nos ezért cinkosok, vagy buták, vagy cinkosok is és buták is, hacsak nem utolsó haszonleső árulók mind a romániai magyar pártok és érdekvédelmi szervezetek vezetői!!!

Hunor ezredes úr (vagy dandártábornok, esetleg tábornok már?) a román hadseregben, mit ér a becsület még arrafelé, ahol kilóra meg lehet vásárolni a magát magyarnak hazudó kétlábút (no nem a becsületét, mert abból kilókra nem futná…)??? Olyannyira „eladósodtak” már a hatalomnak, hogy az életük lenne veszélyben, ha kiállnának a választóik mellett??? Tőkés püspök úr! Mióta testvéregyház a református a Hitgyülivel? Jakubinyi érsek urat még nem hallottam ebben a témában, de nem lepne meg, ha ő is kardot rántana a marosvásárhelyi Hitgyülis mellett és a kézdivásárhelyi “székely terroristák” ellen…

Szégyen és gyalázat, amit tesznek, “urak”!!! S mi több: árulás! Nemzet- és hazaárulás! Az Isten legyen (ha lesz gusztusa hozzá) könyörületes Önökhöz!

Forrás: Horváth Alpár, Székely Idő, 2016 4. szám

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Erdély, Európai Egyesült Államok, Gúnyhatáron túl, Székelyország Tagged: magyar ellenes terror Romániában, magyarellenes apartheid Romániában, Magyarország Cionista Gyarmat!, romanik cigányok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »