Összefogás a fagyállós gazdáért – segítséggel lehet üzenni a bűnözőpárti gazságszolgáltatásnak

Összefogás a fagyállós gazdáért – segítséggel lehet üzenni a bűnözőpárti gazságszolgáltatásnak

A bíróság hosszú évek hercehurcája után felfgüggesztre enyhítette a korábbi ítéletet gazdát, de anyagilag így is megroppantotta. 1,3 millió forintot vasalnának be rajta, mert védeni próbálta a bűnözőktől a tulajdonát. A napokban külön Facebook-oldalt jött létre, hogy a segítő szándékú magyarok támogatni tudják átutalással az ügyét. A gyűjtés most már 922 ezer forintnál jár. Az alábbi Fb-bejegyzésben olvashatók a részletek.

Összefogás a gazdáért!

Most tudunk segíteni! Rengetegen kérdezték hogyan, mikor tudna segíteni! Most! Tegyük fel arra a bizonyos i-re a pontot, és ne engedjük, hogy a lelki terhek mellett anyagilag is tönkremenjen a gazda és családja! Pali nyitott egy számlát, tehát közvetlen Ő kapja meg a pénzt! Gondoltunk azokra is, akik postán küldenének, szintén megtehetik közvetlen neki! Mutassuk meg, s zárjuk le így ezt az ügyet! Üzenjünk a hatalomnak is egyúttal. A "bűnügyi költség" szerintük 1. 308. 061 forint.

Összedobjuk!

Ha csupán egy megosztással tudsz segíteni azért is hálásak vagyunk!

Természetesen beszámolunk az adományozás végösszegéről!

Fontos: Mostantól lehet utalni, október 10-ig aki tud segíteni, kérjük utaljon.

Köszönjük!

Korábban írtuk: Van remény másodfokon: felfüggesztettre enyhítették a fagyállós gazda büntetését – a tolvaj apja rátámadt a bíróságon


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »