Országos kampányt indít a Jobbik IT – Hallasd a hangod!

A Jobbik Ifjúsági Tagozata „Hallasd a hangod! – Hangozzon el a Te véleményed is az Országgyűlésben!” elnevezésű országos kampányt indít a fiatalok körében, amellyel céljuk, hogy a diákok minél szélesebb rétegét vonják be az oktatással kapcsolatos problémák megoldásába. Erről tartott sajtótájékoztatót Göndör Ákos, a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozatának elnöke és Hegedűs Edgár, a Jobbik Ifjúsági Tagozat Nemzetpolitikai Kabinetének elnöke.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Göndör Ákos szerint ma már mindenki számára világos, hogy a közoktatás zsákutcába került. A fiatalok körében legnépszerűbb párt ifjúsági szervezeteként – átérezve ennek felelősségét – kötelességünk tenni ennek a folyamatnak a megváltoztatásáért, így hozzájárulva ahhoz, hogy a fiatalok olyan minőségi és sokoldalú tudáshoz juthassanak, amelynek segítségével megállják a helyüket a XXI. század Magyarországán. Hozzátette: akik már elkötelezték magukat az IT mellett, azért is tették, mert a parlamenti pártok közül egyértelműen a Jobbik foglalkozik legtöbbet az ifjúságot érintő problémákkal, legyen szó a felsőoktatási törvényről vagy akár a diákmunkával kapcsolatos visszaélésekről.

A sajtótájékoztató további részében Hegedűs Edgár, a kabinet elnöke elmondta: A “Hallasd a hangod!” kampány kapcsolódik a legerősebb ellenzéki párt által indított Valódi Nemzeti Konzultációhoz, amelyben kiemelt helyen szerepel az oktatás is. Szeretnének lehetőséget biztosítani a tanulók számára, hogy megfogalmazhassák észrevételeiket a mai közneveléssel kapcsolatban, amelyekből a párt országgyűlési képviselői lehetőség szerint minél többet igyekeznek majd ismertetni a Parlamentben is. A jogalkotóknak érezniük kell – tette hozzá –, hogy a fiataloknak van véleményük és annak hangot is adnak. Az elmúlt 25 évben egyre több fiatal döntött úgy, hogy elhagyja az országot, mert nem érezte úgy, hogy az ország számít rá. A Jobbik számít a fiatalokra az ország újjáépítésében, ezért is biztatjuk őket határon innen és túl is: „hallassák a hangjukat” – biztatott Hegedűs Edgár.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »