Oroszország leleplezheti az USA 2001. szeptember 11-i merényletekben játszott szerepét

Oroszország leleplezheti az USA 2001. szeptember 11-i merényletekben játszott szerepét

A Pravda szerint Oroszország arra készül, hogy nyilvánosságra hozza azokat a műholdfelvételeket, amelyek alapjaiban kérdőjelezik meg a 2001. szeptember 11-i merényletek Egyesült Államok által közzétett magyarázatát.
Amerikai elemzők szerint annak ellenére, hogy az USA és Oroszország kapcsolatai a hidegháború befejezése óta nem voltak olyan feszültek, mint napjainkban, Vlagyimir Putyin újabb fejfájást fog okozni Obama elnök számára.
A mostani helyzet a vihar előtti csendhez hasonlítható – közölték a közelebbről meg nem nevezett elemzők, akik meg vannak győződve arról, hogy Vlagyimir Putyin egyszer fog férfiasan odacsapni, és az erős ütés lesz.
Ez az erős ütés pedig nem más, minthogy Moszkva nyilvánosságra hozza azokat a bizonyítékokat, amelyek igazolják: az Államok kormánya és titkosszolgálatai kulcs szerepet játszottak a 2001. szeptember 11-i  ikertornyok elleni támadások végrehajtásában.
A bizonyítékok között a terrorakcióról készült műholdfelvételek is megtalálhatók.
A leleplezés nyomán állítólag nem csak az fog kiderülni, hogy az amerikai kormány részt vett a támadások megtervezésében és kivitelezésében, hanem a közvélemény félrevezetéséről is lehull a lepel.

A merényleteket az USA kormánya tervezte, de másokkal hajtatta végre azért, hogy az USA elleni támadás a nemzetközi terrorizmus agressziójának tűnjön.
A cél pedig a Közel-Kelet gyarmatosítása az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak a kívánságára.
A szakértők úgy tudják, a bizonyíték olyan mértékben meggyőzőek, hogy teljes mértékben leleplezik a 2001. szeptember 11-i merényletek Egyesült Államok által hírelt magyarázatát.
Oroszország azt szeretné bizonyítani, hogy Amerika kész úgynevezett hamis zászlós önmerényletek végrehajtására is a saját polgárai ellen, azzal a céllal, hogy legyen ürügy katonai agressziók megindítására idegen államok ellen.
A bizonyítékot pedig a műholdfelvételek fogják szolgáltatni – közölték a Pravdának az amerikai szakértők.

Hírdetés

Amennyiben az orosz akció sikerrel jár, akkor az USA nemzetközi szinten elveszíti már amúgy is instabil hitelességét, és többé aligha léphet fel a nemzetközi terrorizmus elleni harc vezéreként.
A leleplezések kapcsán tömegtüntetésekre is sor kerülhet az Egyesült Államokban, melyek egy általános polgárháborúhoz is vezethetnek- közölték az amerikai elemzők, akik sokkal súlyosabb következményeket is lehetségesnek tartanak, olvasható itt.

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »