Óriási pénzért árulja luxusvilláját Lajcsi

Úszómedence, halastó, őspark, 30 szoba, 22 fürdőszoba – ez mind megtalálható azon a birtokon, amelyet a Mexikóban lévő Lagzi Lajcsi árul 2,6 milliárd forintnak megfelelő euróért az egyik német ingatlanhirdető oldalon.

2,6 milliárd forintért (8,5 millió euró) árulja egy német ingatlaniroda weboldalán házát Galambos Lajos – tudta meg a Blikk. A többhektáros, Mocsa melletti, kastélyszerű kúriához nemcsak úszómedence, de saját halastó és őspark is tartozik. Luxus vidéki birtok Nyugat-Magyarországon – áll a hirdetésben. A közel 1,2 négyzetméteres, Margitsziget nagyságú kúriához a lap beszámolója szerint nem csak úszómedence, de saját halastó és őspark, valamint csónakház is tartozik. A Blikk által talált hirdetés ökofarmként tünteti fel az említett birtokot, amely az M1-es autópálya közelében található, Bécs és Budapest között. A parkkal és a halastóval is rendelkező házat még 120 évvel ezelőtt „az egyik legnagyobb magyar főúri család, az Eszterházyak építették” – olvasható az említett hirdetésben. A 30 szoba, 22 fürdőszoba, 2 konyha, 2 szauna és fűthető úszómedence is van a házban. Az ingatlanhirdetés szerint a ház kiváló állapotú, folyamatosan karbantartott.

Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi

Mint ismert, a Blikk a hét végén arról számolt be, hogy teljes titokban utazott Mexikóba Lagzi Lajcsi a családjával. Egy olvasó le is fotózta a zenészt és nagyobbik lányát az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban, amint becsekkolt a közép-amerikai országba tartó repülőjáratra. A bulvárlap szerint „nagyon úgy tűnik, hogy Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Úgy tudjuk, a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.” Ám szó nincs arról, hogy a zenész megszökött volna családjával a büntetőeljárás elől.

Két nappal ezelőtt a Magyar Nemzet pedig arról értesült, egyeztette a magyar hatóságokkal a mexikói utazását Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi. Berényi András, Galambos Lajos egyik ügyvédje megerősítette lapunk kérdésére: Lagzi Lajcsi egyeztetett a magyar hatóságokkal elutazásuk előtt. – Természetesen bejelentette elutazási szándékát. Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát. A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család – mondta el Berényi András.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »