Orbánék a menekülttábor mellől kaptak támogatást Sorosék ellen

Orbánék a menekülttábor mellől kaptak támogatást Sorosék ellen

Vallásüldözés, irányított elhallgatás, Niedermüller Péter és Soros György – megdöbbentő kijelentéseket tett egy brit EP-képviselő.

Segélyszervezetek munkatársai intézik Európa elfoglalásának pr-jét – erre a felfedezésre jutott Janice Atkinson független európai parlamenti képviselő, mikor Görögországba látogatott, hogy felmérje a migránsválság hatásait az országban – számol be a konzervatív Breitbart.com. A Marine Le Pen nevével fémjelzett, Nemzetek és Szabadság Európája frakcióban helyet foglaló politikus elmondása szerint mikor egy jazidi párral kezdett beszélni, akiknek hitük miatt kellett életüket menteni, megjelentek az alapítványi munkatársak, és véget vetettek a beszélgetésnek, ami a vallási előítéletekről folyt.

Niedermüller nyomja a propagandát

Niedermüller Péternek is nekiugrott Atkinson, szerinte a magyar politikus az Európai Parlamenthez közel álló sajtóorgánumokkal karöltve terjesztette a propagandát. A DK-s képviselő mint az uniós delegáció feje olyan megjegyzéseket tett a szervezeteknek, miszerint határaink nyitva állnak, és az Európai Bizottságnál lobbiznak, hogy mutassanak szolidaritást a migránsokkal szemben – mondta el Atkinson. „Én azt üzentem az alapítványoknak és a migránsoknak, hogy a határokat lezártuk, és folytatni fogjuk ezt, ahogyan Orbán is – érthető módon – teszi ezt hazájában.”

És előbújik Soros György Lázár János köpönyegéből

Meglátásai nem sokkal azután jönnek, hogy Lázár János kikelt az európai migráció egyik legnagyobb támogatója, Soros György ellen – hívja fel a figyelmet az írás. „Orbánnak igaza van, hogy megvédi életmódunkat, amely lassan kihalóban van néhány európai városban. Nem fogjuk tűrni, hogy Obama, aki a saját határait sem tudja megvédeni, kioktasson minket” – jelentette ki Atkinson. Hozzátette, hogy „harcunk nem csupán Obamával vívjuk, hanem más európaiakkal is”, utalt vissza Niedermüllerre.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »